Kesäkuu alkaa olla taakse jäänyttä elämää kuten Losrandirkin blogissaan huomauttaa. Pelkkä välikuukausi elämän villissä virrassa. Kivi jolla hengähtää tai sen semmoinen kiinteä möykky.

Kalastelu ei ole sujunut mitenkään erityisen loistavasti mutta hiljakseen kalaa nousee yhä järvistä. Voisi nousta enemmänkin. Työpanos jos olisi entisenlainen niin nousisihan sitä! Nykyään alan olla vain tällainen sunnuntaikalastelija.. 

Lehmillä pyyhkii melko hyvin vaikka helle riivaakin ajoittain. Riivaa myös isäntää joka on muuttanut telttaan kuumimpien öiden ajaksi. Ratkaisuja on tehtävä makuuhuoneen viilennyksen suhteen. Pian! 

Itseasiassa koko syy lähteä kirjoittamaan tätä raastavaa tunnustusten tulvaa oli kommenteissa mainitsemani Vankileirien saaristo jonka lopultakin sain luettua! Ei siinä mennyt edes puolta vuotta. Työläästi se kävi iltalukemisena kun yleensä 4-6 sivua oli maksimi jonka jaksoin lukea. Niin se vain tuli loppuun saatettua vaikka puolivälin tienoilla arvelin etteipä kirja minulle enää uutta voi paljastaa. Paljastiko vai ei? sitä en muista mutta luulen että kuvani aiheesta ainakin syveni. Ihmiset, ainakin venäläiset, ovat paskasakkia. Pelottavinta on aavistella että me kaikki olemme samanlaisia orjasieluja. Paitsi toki kenties ei eräs mahtava mies joka välillä lukee tätäkin blogia. Noniin nyt kaikki te mahtavat miehet innoistuitte! Ja syystä, totta..

Nyt on rauhaisa vapaa ilta minulla. Kolme tuntia vielä tyhjää kalenterissa. En tiedä mitä tehdä. Ei minulla ole harrastuksia. Itseasiassa on minulla yksi muutaman kuukauden ikäinen harrastus. Lähinnä Youtuben kautta tapahtuva Ukrainen sodan seuraaminen. Siihen uhraan puolisen tuntia joka päivä ellen enemmänkin. Nyt aion katsoa pari videoita aiheesta ja tutkailla onko Hersonin alueella tapahtunut muutoksia. Ja kuulin huhuja Himarsienkin käytöstä? Ja Venäjä oli Käärmesaaren hylännyt MUKA parantaakseen mahdollisuutta luoda laivaväylä viljalaivoille. Voi helvetti mitä paskan puhujia ovat! Tekisi mieli motata! Näihin tunnelmiin..