Nyt on urakka suoritettu ja Päätalo luettu.

Kairankävijä, jota viimeisenä kirjana luin, olikin jo kertaalleen luettu joten käytännössä luin viimeisen Päätalon jo reilu viikko sitten. Toisaalta voi olla 1-2 kirjaa joita en olisikaan lukenut mutta melko suurella varmuudella on kaikki läpikahlattu.

Eipä tässä mitään. Kerrankos noita kirjoja lukee. Nyt voi lukea jotain muuta. Ehkä otan Waltaria tai sitten rykäisen loput Rintalat. Toisaalta voisi lukea jotain ulukomaalaistakin.

Olisihan se mukavaa jos Päätalo vielä eläisi ja lisää kirjoittaisi. Ei auta itku mäessä vaan on tyytyminen siihen mitä on. Tämmöistä se tuppaa aina olemaan.

Ei nyt ole suuria puheita Päätalosta. Olisi pitänyt kirjoittaa silloin kun sen iijoki-sarjan sain lopetettua. Silloin mielessä pyöri kaikenlaista. Suosittelen Päätaloa kuitenkin kaikille joilla on aikaa. Ja kelläpä ei olisi..

 

Pokeria en saa pelattua. Lauantaina tulee kolme viikkoa pelaamatta.. uh uh. Hiljalleen voisi edes yrittää ryhdistäytyä. Kuukausi lie jotain +1000$ kuitenkin. Ainakin toivon. Ensi viikon alussa varaan lennot Unkariin.

Ihan plörinäksi mennyt viime aikoina nämä. Ajatukset eivät kestä lainkaan koossa. On minulla teorioita mistä se johtuu. Salaisia teorioita.

Maanantaina jos pääsisi Varkauteen niin tiistaina voisi jo yrittää pokerit aloitella kunnolla. Tarkoitus oli 100h pelata huhtikuussa mutta ei taida siihen pystyä. Jos sen 50h nyt ainakin ja toivotaan että menisi hyvin. Mietin jos huhti-toukokuu menee tosi hyvin niin voisi kesän pitää TAAS lomaa. Vastahan tässä onkin kolme viikkoa tullut laiskoteltua.. Kyllä se sitten harmittaa kun pokeri on ohitse ja joudun macin kassalle. "Olisinpa silloin pelannut niin voisin nyt pitää lomaa paskaduunin sijaan.." 

Se on sen ajan murhe. Paskaleopardi ei vaihda pilkkujaan. On Trailer Park Boysin jakson nimi.