Kolmatta viikonloppua olin putkeen viihteellä. Viihteellä viihdyin tällä kertaa erityisen hyvin. Mukavaa oli vaikka rahat menivätkin. Rahaa saa aina lisää. Ajan perhana vain tahtoo kulua. 

En nyt jaksa viihteellä olosta sen enempiä. Kyllähän te tiedätte miten se menee. 

Jotain erilaista sitten. 

Piti tosiaan sunnuntaina viiden bussilla lähteä tänne maalle kalastusvastuuseen. Olin kuitenkin pistellyt siinä kaikenlaisia tekstiviestiä aamun mittaan ja pian asiat kääntyivätkin siihen pisteeseen että eräs kypsempi nainen käänsi pääni ja komensi Varkauteen. Lupasi illalla kyydin sieltä pois. Sinnittelin aikani vastaan mutta enhän minäkään aivan terästä ole! Varsinkaan krapulassa. Hyppäsin sitten puoli viiden maissa bussiin määränpäänä Varkaus.

Matka sujui rattoisasti puoliunisena maisemia katsellen. Luostarin pihallakin käytiin. voi olla

Lopulta hyppäsin Varkauden matkakeskuksella kyydistä ja kohta sinne kurvasi sininen henkilömallinen auto minua hakemaan. Palvelu pelaa! Joku haparoiva pusu ja jutustelua. 

Vähän piti jotain mattoa ja muuta sälää kantaa autosta kämppään ja kävin suihkussa sillä aikaa kun auto ajeltui parkkipaikalle. Kuivailin itseäni mutta hirveä kylmyys iski sieluuni! Naisen palattua söin pari palasta keittiössä ja sain kylpytakinkin päälleni. Vähän evästä saatuani kömmin sinne makuukammariin peiton alle lämmittelemään. Ihan yksin! Senkin pervot!

Nainen siellä puputti myös jotain, pukeutui hepeneihinsä ja tuli sitten vikittelemään minuakin. Kyllähän se lämmin aina kiinnostaa! 

En nyt viitsi sen enempää kuvaileviin yksityiskohtiin mennä mutta miellyttäviä hetkiä siinä vietettiin tovi jos toinenkin. Naiset yleensä tuntuvat todella hyville. Juteltiinkiin ohessa. Sitten kolmisen tuntia myöhemmin käytiin lähtöä tekemään.

Mukava oli ottaa kyytiä kesäillassa auringon laskiessa matkan edistyessä. Käytiin Savonlinnassa grillillä vähän rasvamättöä naamariin ja loppumatka siitä sitten heilahti kuin itsestään. Kohta olinkin omassa sängyssäni odottamassa unta ja nainen ajoi kohti Keski-Suomea.

Sen pituinen se.