Tänä aamuna sain pitkästä aikaa nukkua kunnolla ja pitkään. Olipa oikein mukavaa raukeana pyöriskellä sängyssä ja venytellä unisia jäseniään. Ai että! 

Sitten on rakenneltu ja rysää korjailtu päivä. Vähän ruokatuntiakin siinä. Ajattelin jo nyt lopetella. Lyhyt päivä kun loppuu jo 16.00? 

Tänään jos jaksaisi lenkille lähteä muutaman kilsan töpöttelemään.. ihan lenkkikengät jalassa. 

Lukenut olen sotakirjoja. Tuo Zygmuntin Postmodernin lumo ei ole nyt edennyt. Enemmän lumousta ollut noissa sotakirjoissa. Esa Anttalan kaukopartiotarinoita, sangen mielenkiintoisia! Ei varsinaista sotimista vaan siellä pari ukkoa hiipii ja vaanii välirauhan aikana rajan takana. Tutkailee mitä ne neukut suunnittelevat ja rakentelevat. Välillä toki on läheltä-piti tilanteita ja veri virtaa kuumana! ..noh, kuitenkin ihan vain suonissa. Yhden koiran ne kyllä ampuivat! PAM PAM! 

Suomi24-tytön kanssa on ollut mukava kirjoitella. Sellainen epeli onpi hän että kirjoittelee jopa pidempiä maileja mitä minä. Ja on vallan ihana sekä hurmaava. Olisivatpa kaikki naiset, ja miksei miehetkin, samanlaisia. Nyt pitää kehitellä salajuoni jolla pullotan hänet! 

Nyt hyppään rajan taakse.. hiipimään pajukoihin ja tarkkailemaan tieliikennettä. Kovasti rakentavat linnoitusrakenteita.. mutta hyökkäyskeskittämisistä ei tietoakaan. Ollos huoleti Suomi-neitoni! Poikais valvoo ja kyttää!