Päivitin mokkulaa kun päivitystä tarjosi. Sen jälkeen mokkula ei toiminut. Ähelsin aikani sen kanssa kunnes poistin koko paskan ja asensin uusiksi. Ja äkkiä postia asiakaspalveluun: 

"Käynnistelin koneen aamulla ja kone sanoo tahtovansa asentaa jotain. Luonnollisesti vastaan ei. Surffailen netissä ja 10min myöhemmin sama asenteluhalu ilmenee ja painan kyllä - "Katsotaan nyt..". 
Se onkin tuon Mobiililaajakaistan päivitys. Annan mennä. Ensimmäinen kerta kahteen vuoteen kun päivittyy. Hyvähän se vain on ! Päivittää täysin toimiva ohjelma.. Aina hyvä asia.
 
NO EI OLLUT HYVÄ ASIA! 
 
Siihen loppui netin toiminta. Kokeilin säätää sitä sun tätä mutta 'No Network' eikä puhua pukahdakaan mikään. Uudelleenkäynnistelin, irroittelin tikkua, asentelin huawein ajureita uusiksi jne about täysi setti.
 
Lopulta poistin koko päivityspaskan ja asensin tikulta uudestaan wanhan "romu"softan ja ajurit. Nyt toimii taas.
 
Pahoin pelkään että kohta se taas tahtoo päivittää itseään..
 
Tämä oli vain tämmöinen hermostunut purkaus. Kenties päivitys toimii toisen asennuksen jälkeen.. Tulee kyllä lisäpostia jos ei ja tuo vain pakkosyöttää sitä päivitystä.
EI JUMALAUTA PIDÄ TOIMIVAA KORJATA!"


Saavat kyllä olla aivan varmoja että seuraavassa postissa jo jumalautaakin kovempia kirosanoja lentää jos vielä nettini paskoo tuo päivitys.