Isä herätti jo toista päivää putkeen aamuvarhaisella ja keskeytti uneni. Olen unien valtias nykyään! Näen tauotta unia. Viime yönä olin ainakin keskiaikainen varas(pääsin myös varkaiden kiltaan) joka varasti elättääkseen itsensä ja poikansa. Toisessa unessa oli muistaakseni Rolling Stonesin jonkinlainen kopioversio jossa esiintyi naisia. En oikein ymmärrä nyt jälkeenpäin mistä unessa oli kyse. Siinä oli itse bändi.. ja nekin olivat naisia.. ja sitten tuli jotain nuoria tyttöjä.. joista tuli bändi myöhemmin..? Tai jotain. Saakelin pitkätukat! Näin ne sotkevat pääni.

Kalaa on tullut. Eilen siivosin lähes 5kg muikkua. Se pistetään purnukkaan. Jopa useampaan. Niitä on mukava sitten syödä talvipakkasten keskellä ja muistella miten kerran oli rysä järvessä sekä aurinko taivaalla.

Tv esittää vaatimuksia nuorisolle.

Niin. Tämänkertainen blogini koostuu kahdesta osiosta. Aluksi kerron mitä minulle on tapahtunut, ja seuraavaksi kerron rajoittuneita ja ahdasmielisiä mielipiteitäni jostain aiheesta kuten tuntuu nykyään olevan muodikasta blogirintamalla. Yksi paasaa Hitleristä, toinen krishnoista, ja kyllä se varmaan kolmaskin jostain paasasi, ja jotkut istuvat tuppisuina!

Siis että tv esittää vaatimuksia nuorisolle. Kaikki tuputtavat omia näkemyksiään yrittäen saada ihmiset muuttumaan kaltaisikseen. Kaltaisillaan tarkoitan mulkkuja. Eli periaatt..käytännössä mulkut ihmiset tuputtavat mielipiteitään ainoana tarkoituksenaan muuttaa muutkin(jopa hyvät) ihmiset yhtä mulkuiksi mitä itse ovat, jotta heidän ei tarvitsisi yksin mulkkuilla läpi elämiään. Mitä enempi mulkkuja, sen suurempi kalke, voisi tai näiden mulkkujen tapauksessa voisi sanoa jopa KILKE! HA! En minä mulkkuja täydellisesti vihaa mutta eivät he kyllä sympatioitanikaan kerää. Jos sinä näet mulkun, niin lyö häntä turpaan ja kerro hänelle että hän on mulkku. Ehkä me näin onnistumme latistamaan mulkkujen valistus(mulkkuutus-)intoa, ja voimme edes hiukan hengähtää tässä mulkkujen hallitsemassa maailmassa. Yritin miettiä englanninkielistä iskulausetta jossa olisi sanat break free, mutta en saanut mieleeni mikä mulkku olisi englanniksi. Se voisi olla dickless. Nyt en vaan muista sortovaltaa... paitsi se onkin oppression. Break free from the dickless oppression!   ..vai onko se oppression? Kielitekniset seikkaluiset ovat mielinkiintosi.

Chuck-nimistä tv-sarjaa latailen tässä. Kohta voisin pari jaksoa vilkaista sitä. Jatkaa passiivisrajoittunutta elämääni. Olen niin unelias.