Ensiksi yleistä blogirintamalta. Lossie oli löytänyt porinapontto-blogini. Itse en ole enää vuosiin ollut tietoinen kyseisestä blogista. Kiva oli lukea vähäiset kirjoitukset sieltä. Tein samaan aikaan myös tekstitiedostoa(kenties blogia varten?) johon pistettiin ylös kaikki tavaramäärät ja oluiden nimet. On pieni mahdollisuus että kyseinen tekstitiedosto olisi löydettävissä vielä oman koneeni romuvarastopuolelta. Jos muistan joskus niin yritän etsiä. Ne oluiden nimet olivat niin hyviä..

Myös hiukan huvittaa Lossien maaninen pyristely jonka tarkoitus on osoittaa minun olleen väärässä. Hän ei voi muuta kuin väkisin naputella blogiinsa päivityksiä päivä päivän perään. Arvelen että lähes oksennus lentää kun hän väkisin raivopäissään hakkaa näppäimistöään huutaen "Synny päivitys, synny!" Arvostan silti hänen pyristelyään. Toivottavasti tipahdus huipulta ei näin kasva päivä päivältä pahemmaksi.

Kalaukkoiluun.

Tänään oli siis ensimmäinen kerta kun talvipyydyksiä koettiin. 6 vetoväliä verkkoja, eli 6 verkkoa a'60m. 360 metriä. Olivat yhdessä järvessä josta ei oikein toissakesänä saatu kuhaa joten odotin muutamaa matikkaa, paria haukea ja kenties kuhan tai pari. Vielä mitä. Kalaa tuli saavit täyteen. Ei meillä ollut kuin yksi 15 litran sankko. Odotukset eivät olleet korkealla. 9 haukea, 9 kuhaa ja 3 madetta tuli. Bonuksena lokeille pieni lahna. 15kg sekä haukea että kuhaa, noin. Olin hyvin miellyttävän iloisesti yllättynyt. Pietarikin valahti suorastaan mustanpuhuvan punaiseksi! 

Toki on muistettava että eihän sitä kalaa jokapojan verkoilla olisikaan tullut.. Sen sijaan Kiinan superpyydöt antoivat tuon mitä antoivat. Noin 2% verkkojen hinnasta jo tienattu. Näin se alkaa. Raha liikkuu ja luo työtä aitoon kokoomustyyliin. En kyllä tiedä miten julmasti kokoomus suhtautuu itse kalaan.. uskoakseni on vastoin heidän uskoaan luoda mitään kestävää puhtaan voiton sijaan. Kestävällä tarkoitan tässä tapauksessa kestävällä tavalla tuotettua ihmisravintoa. Jaksan silti uskoa että jäsenkirjoihin pääsyni on enää ajan kirja.