Hävisin tänä aamuna. Pänniin jonkin verran. Kuukausi meni hetkessä pakkaselle. Kova rutiini on kuitenkin nyt eikä jotenkin ällötä niin kamalasti. Todella paskaa tuuria oli pöydän paskinta pelaajaa vastaan, joka sitten putsasi minut rutiköyhäksi. Viikon projektiksi otan saada kuukausi takaisin nollille tai jopa hiukan plussalle. Sitten jää vielä vajaa pari viikkoa aikaa kömpiä voitolle. Toivottavasti vielä onnistuisin. 

Ekaa kertaa taisin kolmeen kuukauteen hävitä nyt. Kun ei alkukuukaan ole kovin mainiosti mennyt. Aika hyvin henkisesti otin asian. Ihan hyvä piirre. Pitäisi vain pelata enemmän niin kova rutiini pitäisi järjen kunnossa. 10-20h kun pelaa kuussa eikä voita paskaakaan niin hulluksi tulee pienen tappiokierteen myötä. 

No jaa. Itselleni vähän pölisin. Pitää pohtia vähän asiaa jotta saa yöllä unta. Sillä kun häviää niin alkaa ajatella ettei enää osaakaan pelata ja että parempi vain lopettaa pelit kun vielä on voitolla.. Mutta kyllä minä vielä tästä nousen!  Eikä 5 biniä ole oikeastaan mitään.. Heh heh. Mutta kun hävisin niin paskalle pelaajalle! Samperi mitkä setupit oli. 665 pöytään minulla A6 ja sillä 55. Sitten K72 pöytään minulla AK ja sillä K7..  Todellakin siis hyvin huono pelaaja jonka rahoja kaikki pöydässä kyttäsivät. Ei mitenkään voinut foldata, enkä edes tahtonut sillä olinhan sen rangea edellä noin valovuoden, kenties kaksi. Noh, 200$ per potti meni. Sitten se hävisikin kaikki rahani yhdelle hyvälle pelaajalle 1200$ potissa.. jonka totta kai pelasi kuin pullopersesika paskalla kädellä! 

Sepä se. Nyt jotain jotain.