Luin tuossa Ecce Homoa ja jossain puolivälissä kirjasta tuli mieleen että jopa on pöljiä nuo kirjojen alkuhöpinät. Ne joissa kerrotaan kirjailijasta ja jopa näkemyksiä itse kirjasta. Siinäpä sitten aloitat automaattisesti kirjan alusta ja luet ne riivatut höpinät. Nyt sinulla onkin aivojesi tukoksi asetettu paskatulppa tai -suodatin jonka läpi nyt tulkitset ja luet koko opuksen. Kiitosta vaan! 

Kuka perkele tämmöisen keksinnön on keksinyt? Tästä lähtien en kyllä varsinkaan "tieto"kirjoissa olevia alkulöpinöitä lue koskaan ennen itse kirjan lukemista. Aina ne väittää että jotain hyötyä muka olisi siitä kun ensiksi aivosolunsa huumaa jonkun toisen, todennäköisesti ihmisääliön, kommenteilla itse luettavasta kirjasta. Kysymykseni kuuluu että mitäköhän hyötyä siitä mahtaisi olla ettet voi käyttää omia aivojasi itsenäiseen ajatteluun?(itsenäiseen joo joo kun luet jonkun toisen ajatuksia. Kolmannen osapyörän nyt kuitenkin voisi kai karsia!)

 

Kovasti olen väsynyt kun viime yönä vain pari tuntia sain nukuttua. Käytiin pienellä kalaretkellä tuolla 200km päässä. Kuhaa irtosi 60kg joka ei todellakaan riitä. Luvat on kuitenkin nyt hankittu ja hiukan kokemusta paikoista. Kesällä pitää katsoa jos saisi tuloksellisempia reissuja tehtyä samaisille vesille.