Kirjapäivitys:

Viikko 36
Israel/Palestiina
Ehrensfjöörd - Neuvostoliitto sodassa

Kummankin kirjan nimi jotenkin noin.. ja kirjailijan. Israel on roisto kirjan mukaan ja toisen kirjan mukaan Neuvostoliitto on maailman paras ja sankarillisin valtio. Siinäpä tiivistelmä. 

Päivät kuluvat nopeasti eikä oikein mitään ehdi tekemään. Puolukkaa on kerätty muutama sankko thaikkujen nenän edestä ja huonoin tuloksin metsästelty. Ainakin 3 sankollista saa puolukkaa tästä pihan lähettyviltä salapiiloista.. Niiden annan muhia vielä pari viikkoa ennen keräämistä. Sitten saa täydellisiä isoja tummanpunaisia mollukoita. Ja karpaloa on taas aivan mielettömiä määriä lammen rannalla. Helkutan isoja vielä tänä vuonna. Tänään oli muikkua ensimmäistä kertaa hitusen enemmän(40kg). Toivottavasti nyt olisi muikkuaminen toden teolla käynnistynyt. Viikon päästä pitäisi alkaa jo mätiäkin päästelemään. Hmm. Nopeamminkin. .viime vuonna alkoi 15. päivä se souvi.
Verkossa oli hauki viime perjantaina. Huom. 45 millisessä. 


Iso koivun lehti just lensi naaman ja kameran linssin välistä. Ei mahda mitään. Oli ainoa kuva.
Niin ja sienetkin on säilötty. 5 litran sankko riittää minulle vuodeksi. En ole suurkuluttaja. 

Tavoitteena on ennen lokakuuta saada saaliiksi kyyhky(voi olla myöhäistä jo..) tai sinisorsa teeripaistin lisukkeeksi. Teeren tulen saamaan mutta sitä ei paistiin lisätä!

Jatkakaa. Minä menen  lukemaan suolan historiaa.

Innovatiivisia höpöpostauksia ei ole tulossa lähiaikoina.