Heräsin tänä aamuna reilujen 14h unien jälkeen. Olo ei ymmärrettävästi semmoisten mahtikoomailujen jälkeen kovin pirteä siltikään ollut. Hiljalleen päivä matoi rataansa ja väsymys on painanut hiukan koko ajan. Ensi yön jälkeen uskon että olen taas tolpillani täysitehoisena valtakunnan vätyksenä.

Nyt olo ei kuitenkaan ole kovin uninen. Nimittäin aloitin tänään uuden kuntoilun. Äsken hiukan kuntoilin jo. En tiedä kauan se kesti. Kenties reilun puoli tuntisen tai kenties alle. Kysykää minulta parin kuukauden kuluttua että olenko muistanut kuntoilla. Sitten tiedän että onko lupauksia pidetty. Mitään en tosin ole luvannut mutta tuntuisi hyvälle jatkaa kuntoilupohjalta. 

Kirjastossa kävin tänään myös. Läksin sinne hakemaan kai jotain yksinkertaista ja mukavaa historiaopusta. Semmoisenkin toki sain; pikkukirjasen Vietnamin sodasta. Lisäksi Bukowskia ja Verneä. Loppu taisi olla kevyempää sitten. Tarkoitan painoltaan. Ei ehkä asialtaan.

Kirjastointoiluni ei sittenkään johtune Varkauden kirjasto mahtavuudesta(vaikka toki siinä on osaksi sitäkin!) vaan siitä että olen 10v käynyt Joensuussa asuessani pienessä lähikirjastossa. Sen jälkeen tuo pääkirjasto on kuin paratiisi. Siellä on IHAN JOKA ASIASTA kirja.. ainakin sata.

 

Viikonloppuna.. 

En juonut edes kovin valtaisasti. Silti toki jonkin verran. Ei jäänyt mitään mieleenpainuvaa mieleen. Tai jäi useitakin asioita mutta ne ovat osaksi semmoisia joita ei voi julkaista.