Eilen aloitin blogiin rupattelun hiukan allapäisissä tunnelmissa. Unirytmi epäkunnossa, ja tuntui toivottomalle koko juttu osittain.
Unirytmi on ihan ties missä sfääreissä, mutta nyt on elämä toivoa täysi! Viime yönä nukun 22-02 ja 04-09. Johan siitä tulee se 7 tuntia. Hiukan väsyttää nyt.

Tämä päivä on kuitenkin ollut paras pitkiin aikoihin. Aivan valtaisan hieno päivä. Kerron siis mitä tällainen valtaisan mahtava päivä pitää sisällään.
Aamukahdelta pelailin pokeria tunnin ja chatissa/netissä toisen tunnin.
Yhdeksältä taas pokeria tunti.
Sen jälkeen uimassa kävin vajaa 50 minuuttia. Siitä lienee koko hyvä olo johtuukin. Sitten hiukan ruokaa tankkasin. Katselin jotain asioita jonkun aikaa netissä kai? Nyt muistankin! Katsoin jakson High Stakes Pokeria.
Äsken kävin kirjastossa ja kaupassa. Pari leffaa lainasin ja ostin makoisan ruisleivän sekä ananassiiderin.
Herra siunaa miten nopeasti on tämä päivä mennyt! Kello jo yksi.

Pian on nukuttava.
Lähipäivinä olisi herättävä koulukoomasta ja tartuttava taas tenttikirjaan. Olisiko kirjallisuuden estetiikkaa tai jotain vastaavaa hössötystä. Lainasin muuten viikinkikirjan, sekä Beckettiä.

Kaveri houkuttelee YO:n pikkujouluihin. Njah, saa nähdä. Siiderin ainakin aion juoda.
Siihen saakka tässä odotellaan unia. Kenties voisi tuon Errol Flynnin leffan katsoa. :) Jännitystä ja pauketta. Kenties hitunen romantiikkaa ah. "He kuolivat saappaat jalassa". Siinäpä vasta elokuva. Errol Flynn on kuolematon Custer ja sankaritarinoita on varmasti luvassa. En usko että tuohon leffaan voi pettyä. Olisi kyllä kenties mukavampaa katsoa seurassa. Mistäpä minä tähän hätään seuraan kun Herra Kapteenikin seilaa merillä. 2h 14min kestää tuo leffa. Siinäpä vasta kerrakseen.
 
Huomaamattani valahdin pokeriforumille. Kas kummaa.
Tässä kuussa n.5h vielä pelattavaa. Sitten muutama päivä lomaa taas. Raskasta on tämä duunariopiskelijan elämä.

Täältä tähän. Pitäkää lippu korkealla. Merirosvoliput salkoihin!