Ostakaa Dr. Dren hirviöbiittejä. 

Numero vaan huutelee nurkasta. Voi hymy hyytyä kun on järvellä 10C lämmössä(vesi 15C) ja pohjoistuuli puhaltaa korvien lävitte. 

Tietoani käytän joka hetki siihen että pakenen mahdollisuuksia valtani käyttöön.
Valta rappeuttaa ja vie kaiken mikä on arvokasta! (tämä on vain yksi teoria monien joukossa) 

Luin eilen sen Täällä Pohjantähden alla ja siitä jäi mieleen että valta rappeuttaa ja tekee ihmisistä ymmärtämättömiä hirviöitä jotka eivät osaa punnita tekojensa seurauksia enää lainkaan. Mitä siitä jos yksi ja sama perhe ensin menettää kolmesta veljeksestä kaksi ja heti perään seuraavassa sodassa neljästä kolme kuolee. Se ei ollut yhdenkään ryssän rivisotilaan vika vaan niiden vika jotka sodan päättivät aloittaa. Niiden joilla oli VALTA. 
Kun on valtaa, on myös valta valita. Ahneus vaan pistää valitsemaan väärin. Ahneus, typeryys, ymmärtämättömyys.. mikä vielä? Ja valtaan hakeutuvat vallanhimoiset ihmiset. Onhan tästä ennenkin ollut puhetta. Pistää vituttamaan sellainen. Jää Uusliberalismikin toiseksi kirkkaasti.

Vallassa olijoilla on vielä sellainen tapa että he puhuvat kuinka heidän täytyy tehdä pahat tekonsa.. sillä jos he eivät niitä tekisi(ja korjaisi hyötyä!) niin joku muu tekisi sen. Juuri tämä kohta siinä kaikessa on mielestäni suurinta tekopyhyyttä ja valehtelua itselle. Saatanan palvontaa parhaimmillaan. Yritetään siirtää vastutaa joillekin muille! Ja vieläpä OMISTA TEOISTA. Johan pikkulapsikin ymmärtää tuon verran ihmisen henkilökothaisesta vastuusta tekojensa suhteen.. 
MUTTAEI! Ei joku yrityspomo tai johtoportaan miekkonen. "No jos minä en olisi niitä paskoja sinne jokeen laskenut ja saanut niitä kauppoja tehnyt niin kyllä joku TOINEN olisi sen tehnynnä.."
Ihminen on läpimätä! Sinä, ja sinä ja sinä, ja SINÄ! Pitää olla rehellinen itselle. 

Edellämainittuun sopii aina vertaus niiden juutalaisten kaasuttamisesta. Eipä sillä. Kyllä minäkin Ne oisin kaasuttanut.. hähä. Saatanan sopuleita koko laji.