Heräilin tuossa puoli kahdeksalta viehättävien unien jälkeen. Seikkailin kotiseudullani; naapurissa kävin, ja kävelin pitkin kylän raittia. Mukavaahan se oli. Kerrassaan. Mutta herättävä on. Uusin voimin uuteen päivään.

Tänään saatan joutua juopumuksen uhriksi. Ei se oikeastaan suuria edes haittaisi. Edellinen viikko on mennyt sangen loistavasti. Kandiseminaarikin on teoriassa hiukan edennyt. Pokerissa olen lentänyt.Ehkä elämäni kovin upswing menossa. Voitan jokaisen ison potin. Puolet kuun voitoista nyt plakkarissa. Pitää toivoa etten ylimieliseksi muutu, ja häviä kaikkea seuraavalla viikolla.
Eilen vielä kaiken lisäksi selvisi että tuo pokerisivusto jolla olen pelannut onkin EU-alueella, joten voitot ovatkin verottomia. Minä jo tuskailin että joutuuko tässä veroja maksamaan. Sehän se vasta jotain olisi ollutkin.. Minä, rehellinen veronmaksaja. Onko hassumpaa kuultu konsanaan?

Kohta voisin ottaa aamupalaa. Tänään ei puuroa sillä kattilassa on eiliset perunat joista aion myöhemmin tehdä muushia. Kenties muroja siispä.

Ehkä taistelusuunnitelma päiväksi..
1. Syö muroja.
2. Lue kandityötä varten.
3 - n. Loppupäivä vapaata hengailua.

Nyt menen suorittamaan. Olenhan suorittaja.