Pokeri ei alkanutkaan sujua paremmin, vaan huonommin! Olin/olen ehkä elämäni suurimmassa montussa. Ei se mitään. Äsken jo oli valoa näkyvissä ja jonkun 500$ ainakin paikkailin tappioita. Hyvällä tuurilla pääsen jo ennen kuun loppua nollille. Saas nährä.

Perjantaina Joensuuhun. Ehkä juon, ehkä en. Kyllähän tuota voisi, mutta kyllähän tuota enpä tiedä kehtaisiko vai mitenkähän sitä asiat menevätkään.. ?

 

Jules Vernen luin. Majakka maailman laidalla. Ihan jännittävä poikain seikkailukertomus. Vaikea kuvitella että venäläiset klassikot olisivat kevyempiä, mutta silti pitäisi kai niitäkin joku kaunis päivä lukea. Sitten pääsen pätemään että olen lukenut sekä filosofiaa että venäläisiä klassikoita. Sen jälkeen ei ole mitään jäljellä. Sivistyksen huipulta vain katselen allani siintävää mutavelliä..jota sitten riittääkin maailman ääriin saakka. Siellähän se oli se majakkakin!

 

Aurinko paistaa. Nyt menen lukaisemaan pari sivua Heideggeriä. Harmillista huomata että myös täällä on havaittavissa pientä Heideggervastarintaa ja vihjailuja että hän olisi natsi. Kerrassaan sietämätöntä!