*katkoo edestä ja takaa huhuilta siipiä*

"naat lensi yli käenpesän ja naat on mielisairaalassa suljetulla osastolla lepositeissä!"

Tällaisia huhuja ja juoruja olen kuullut kaupungilla leviteltävän minusta! Silkkaa panettelua ja hullujen harhakuvitelmia! Minä en ole vielä koskaan ollut hullujenhuoneella eli mielisairaalassa. Syytä tai ei, mutta näin on asia! Vannon sen käsi raamatulla..

Minulla on vain ollut  kiireitä. Sekä töissä että lemmessä. Silloin on vähän vapaata. Eilen kyllä ehdin GoT-jaksonkin katsomaan että en aivan täysin työllistetty ole ollut. Kuitenkin oli niin väsynyt olo etten jaksanut kommunikoida yhtään kenenkään kanssa. Esim. irc/trillian. Tänään voi olla toisin. Tosin tänään lähteä illaksi järvelle töihin että saa nähdä. 

Asiat sujuvat mainiosti. Lemmen pauloissakin olen yhä. Ja kalat uivat melko kiitettävällä tahdilla rysien paulojen sisään. Jean Genetin homoroistokirjat etenevät myös. Mikäs tässä on lökötellessä. Ihan hyvälle näyttää. 

Toki pieniä epävarmuuksia tuo elämään lemmityiseni kaukainen sijainti. Alkoikin olla kaikki niin simppeliä. Elämässä tarvitsee olla hiukan twistiä. 

 

Heinäkuun alku on myös muistissa ja mielessä. Eikähän siihen enää kovin montaa päivää olekaan. Silloin tapahtuu kauheita! Suunnittelemme upottavamme erään jokilaivan! Ensin seilaamme sen maailman merille josta aiomme etsiä hirvittävän rosoisen ja piilossa olevan karin.. TÄYTTÄ HÖYRYÄ PANNUMESTARI WOTZOBECK! TUU TUU!