Juhannuksen enneuneni jatkuvat.
Tällä kertaa näin unta portsareista.
Olin baarissa. Jonkinmoisessa tuiterissa mutta en kuitenkaan minkäänmoisessa kenossa vielä. Poket jostain syystä jo minua hiukan tarkkailivat tarkemmin. Tässä tapahtui jo aika paljonkin. Sitten huomasin että miulla ei olleet kalsarit jalassa ja yritin päästä vessaan pukemaan niitä.(päällyshousut olivat). Jotenkin minua estettiin sitten pääsemästä sinne ja etuiltiin jonossa ja kaikkea. Minä olin vain että "Mutta minun pitää päästä vetämään nämä kalsarit jalkaani!", aivan kuin se olisi ollut maailman tähdellisin asia. Ihmiset vain nauroivat pyrkimyksilleni. Sitten suutahdin vähän ja ryntäsin vessaan housun vaihtoon. Eikös ne portsarit heti siitä ottaneet nokkiinsa ja suivaantuivat.
Sitten jo lensin pihalle vaikka yritin selittää kuinka minä vain tahdoin kalsarit jalkaani. Pääsin jollekin pomonaisellekin puhumaan ja melkein selvisin.. mutta sitten joku poke urputti ja ulos lensin. Kaverilleni nakkasin narikkalippuni(narikassa oli keltamusta paitani). Minulla oli kädessä palanen sen paidan hihaa. Poket kai repivät sen.
Pahinta oli että kun minut heitettiin pihalle huomasin että siinä rytäkässä joku poke oli iskenyt minua silmäkulmaa, ja nyt minulla siis oli musta silmä ja turvonnut silmäkulma. Uhkailin oikeustoimilla ja ties mitä hölötin, mutta ne vain nauroivat!
Kauheaa! :(

Onneksi tunti-pari tuon jälkeen näin paremman unen.
Muistaakseni siinä oli 2-2 joukkuekilpailu puolialastomia isotissisiä perus-hollywoodbimboja jonkinlaisessa tv-show kilpailussa, jossa piti tehdä kaikenlaista. Pelata lentopalloa, painia, pelata onnenpyörää jne. Toisessa tiimissä olivat rumat 100x kertaa leikellyt hollywoodbimbot DD-silikoneineen ja toisessa hyvän näköiset naiset.
Minä olin jostain saamallani vip-tiketillä päässyt seuraamaan koko shown kuvauksia. Makoilin vain parin kauniin naisen(muita vip-lippulaisia) kanssa  hiekkabiitsillä ja drinkkiä kannettiin eteen. Tokihan vitsailin niille naisille ja olin hurmaava itseni. Taisi jopa olla yhden vip-naisen kanssa hiukan jotain peliä, tai sitten se oli toisen nätin kilpailijan kanssa.
*Samalla tankkasin tuhansittain sateenkaaren väreissä hehkuvia drinkkejä. Ah, silloin tunsin todella eläväni!*
Ja kentällä kauniit naiset pelaa yläosattomissa lentopalloa! (En laskenut kauniisiin sen toisen puolen niitä silikonibotoxi-bimboja).
Muistaakseni unessa jotenkin jopa päättelin että ne lihaksikkaat silikonibotoxibimbot olivatkin kenties miehiä, tai ainakin suunnattu lesboyleisöä kohtaan.. kuka tietää miksi.
Hämärästi muistelen että jossain välissä unessa katsottiin pornoakin. En muista miten se liittyi kaikkeen.

Tsiing- lento uuteen uneen.
Olin Puhoksessa siinä kerrostalojen ohi kulkevalla jyrkällä tiellä ja sitten sieltä tuli jotain kundeja ja siinä oli pommi joka minulle heitettiin. Vahingossa nappasin sytytyslangan ja nallin pois  ja se paukahti kovaa! Uhkasin kutsua poliisin. Sitten tuli poliisi, mutta kuten Sabot opettaa niin poliisi ei taaskaan ollut ystävämme vaan syytti minua!  Minähän estin pommia räjähtämästä! Tämäkö on sankaruuden palkka!

-nyrkin heristelyä-

Jumalauta maailma! vielä minä sinulle näytän!


Jumalauta..!

pian lähden kauppaan ja ostan lisää kaljaa. tuntuu ettei nykyinen varasto ole riittävästi.
Enpä muuten tiedä tylsempää kuin lukea muiden unia blogeista jne.
No, eipä se mitään. Hiukan itselleni niitä muistuttelin.