Jenkit meni Vietnamiin ja kaikki meni päin persettä. Niitä tapettiin ja lopulta ne joutuivat luikkimaan pakoon häntä kopien välissä. Vieläpä itse Yhdysvaltain kansa oli sotaa vastaan. Kaiken kaikkiaan Vietnamin retki epäonnistui täysin.

Kaikki tämä tällainen höpöpuhe on USA:n, CIA:n jne propagandatoimistojen luomaa illuusiota jonka ainoa tarkoitus on häivyttää kadoksiin se TOSISEIKKA että Yhdysvaltojen ansiosta miljoonat vietnamilaiset saivat surmansa sodan aikana. Eikä näiden vietnamilaisten kuolema ollut kaunis. USA pelasi likaista peliä loppuun saakka eikä heidän suorittamiensa sotarikosten määrää tiedä kukaan. Onko kukaan edes suuremmin kysellyt? Miksi pitäisikään kysellä? Jenkithän saivat selkäänsä! (50000 kuollutta vs miljoona-pari)

 

Lisäedit.

Siis lähinnä tarkoitan että hallitseva porras ja sotaväen johto pääsi kuin kissa veräjästä vaikka suoraan aiheutti teoillaan ja käskyillään lähestulkoon kansanmurhaan verrattavan tapahtumaketjun. Ehkä sota olisi tapahtunut ilman USA:n väliintuloakin mutta sen sodan Pohjois-Vietnam olisi vienyt 100-0 ilman mainittavaa massatuhoa Vietnamin kansalle.

Niin se porvarisika vaan puhuu kansan silmät ja korvat täyteen paskaa ja pääsee kuin sika veräjästä. Saparo vaan pölypilvessä väpättää.