En ole blogaillut. 

Lukemieni kirjojen tilastointi on useita viikkoja jäljessä. En ole edes mihinkään pistänyt talteen lukemieni opusten järjestystä. Toivotaan että jotenkin onnistun kuitenkin  päivittämään tilastot. Ilman tilastoja lukemisellani ei ole arvoja. Vain kirjoja/viikko luku merkitsee. Muu on tyhjää sivistymättömyyttä.

Tällä haavaa luen jonkun ukrainalaisen kirjailijan kirjaa. Hyvä kirja. Olikohan Kuolema ja pingviini nimeltään?

Pokeri ja pokeri.

Viikko sitten lauantaina(nyt on jo maanantai) päätin että en juo suuresti kaverin tupareissa. Neljä olutta vain otin mukaan. Lopulta päädyin päivän mittaan juomaan ennen baariin menoa ne neljä olutta, lisäksi ostin 2 olutta, ja senkin päälle join ehkä 3-5 mukillista boolia. Olin kuitenkin sangen virkeä-älyinen kun menimme baariin, ensimmäiseen.  Siellä join ehkä yhden. Toisessa baarissa joinkin jo pari. Kolmannessa en ehkä juonut mitään kun olin perseaukinen(10e budjetti, +20e kaveri maksoi velkojaan jolla join pari ja tarjoilin). Kolmannessa oli tanssilattia ja siellä jotain hikeä roiskutimme.

Sitten olenkin jossain isohkossa kämpässä(vähintään kaksio) jossa on ainakin yksi pariskunta, yksi sohvalla kuorsaava jätkä sekä yksi nuorehko nainen. Katseltiin ainakin nikke knakkertonia ja suutelin tätä nuorta naista parvekkeella. Sitten päätin lähteä kotiin kun olen rikki ja särki enkä tiennyt paikan makuujärjestelyistä. Kävelin vesisateessa keskustaan ja etsin pyöräni(jonka kerrankin löysin kuin itsestään), ja pyöräilin armottomassa vesisateessa kotiin. Eipä ollut ensimmäinen kerta kun läpimärkänä päädyn kämpilleni.

Heräilen 9-10 aikoihin 3-4h unien jälkeen. Krapula on pieni. Kämppis hoipparoi myös keittiössä ja raittiuslupaukseni pettää kun hän tarjoaa oluen. No juodaan sitten. Siinä sitten jubailemme ja katselen facebookia ja muita internetin ihmeitä samalla oluen-pari kuivaan kurkkuuni kaataen. Sitten tulee kaveri kylään. Juon lisää vaikka hän kieltää(selvästikin hän on nainen!). Juon silti. Hän menee pois parin tunnin päästä. Juon lisää. Ennen lähtöään hän sanoi että minut on kutsuttu kyläilemään ensi vuoden puolella Espanjassa kun hän muuttaa sinne. Tästä muistankin että lauantaina työttömyyteensä kyrpiintynyt kaverini puhui että meidän on muutettava Thaimaahan. Ensi vuonna näemme miten käy, ja on käynyt.

Kaljan juonti kuitenkin jatkuu. Kämppiskin juo jonkin verran. Sitten tulee yksi tuttu myös juomaan. Ja yksi selvä tuttu. Ja me juomme. Minä juon todennäköisesti eniten ja olen väsynyt mutta sitten nukahdan lopulta ja herään aamulla kuuden-seitsemän aikoihin ja oksennan. Onpa paha olo. Tänään pitäisi mennä kotiin. Toista kertaa en silti oksenna mutta juon kämppiksen mehuja ja toivon että vitamiini nostaa minut tolpilleni. Päätän samalla myös että raitistun. Raittius on hyvä aate.

Nyt olen sitten raitis.

Sieniä on kerätty, rapuja ravustettu, kalaa kalastettu, pokeria pokeroitu ja kirjoja kirjailtu, ei vaan lueskeltu.

Katsotaan mitä huominen tuo.