Vuosi alkoi pienellä kaukosuhteella erään tumman kaunottaren kanssa. Se sortui omaan mahdottomuuteensa mutta ne olivat hyviä aikoja joka tapauksessa.

Keväällä rakennettiin ja kalastettiin ahkerasti.

Keskikesällä muutin lopultakin lähemmäksi kalavesiäni. 

Jotain seksuaalisväritteisiä säätöjä oli erään edellisen kotipaikkakuntani naisen kanssa pitkin vuotta. 

Syksyllä lopultakin sain perustettua yrityksen kaikkine paperitöineen. 

Toista vuotta putkeen luin vähemmän kuin on tervettä. Ehkä ensi vuosi tuo suunnanmuutoksen asiaan.

 

En usko että mitään muuta sen kummempaa tapahtui vuonna 2015. Paitsi tietenkin se että lopetin pokerin keskikesällä. 

 

Vuonna 2016 on tarkoitus saada yrityksen investoinnit tehtyä ja saada torimyynti kannattavaksi. Sen jälkeen kaikki on hyvin ja tulevaisuus turvattu. Sekaan mahtuisi toki joku nainenkin säheltämään ja tuomaan kaaosta. Toisinaan pitää käydä ryypyllä erinäisissä kaupungeissa jottei liiaksi uraudu. Toisaalta uskon torimyynnin tuovan ainakin aluksi paljonkin jännitystä elämääni. On pieni kuvio mielessä jolla lähestyn venäläistä asiakaskuntaakin erään majoitusliikkeen kautta.. Kaikenlaista pientä jännää toivottavasti luvassa vuodelle 2016. Toivottavasti kesällä tapahtuu jonkinlainen roadtrippikin. Saa nähdä, saa nähdä. Ja tulisi nyt jumalista EDES yli 50 kirjaa luettua. Ihan hunningolla olen. 

Jotenkin ei jaksa lukea romaaneja välttämättä koska ne ovat vain humanistista hömpötystä ja sitten ei jaksa lukea tietokirjoja.. koska on väsynyt. Katsellaan nyt miten elämä heittelee.