Iltahousuissa istuskelen ja on jo hämärää.

Päättelin mennettä elämääni taaksepäin katsoessani että ensi viikonloppuna, erityisesti lauantaina, olisi hyvä hetki juoda hiukan alkoholia. Ostinkin jo yhden oluen sitä varten. Ja pullon vichyä. Ja pullon lemon-tonicvettä. Kuitenkin kun kävelin pois kaupalta huusi minulle parvekkeelta joku känninen että tulenko baarista. Vastasin että en tule. Sitten jatkoin matkaani. Alkoi pelottamaan tuollaiset känniset. Mitä ne minulle huutelevat! En taidakaan juoda lauantaina. Ehkä juon sittenkin.

Myös pokeri-innostus hiukan painaisi päälle. Mukavalta tuntuu taas lätkiä korttia kutakuinkin 3h/päivä tahtiin. Pari ekaa päivää voitin vähän, tänään ehkä en. Kuitenkin motivaatio on korkealla. Epäilen että alkoholin kanssa tuhnuilu hiukan laskisi motivaatiotani taasen.  Kuitenkin lauantaina aion tarkastella alkukuun tilastoja. Jos näyttää hyvälle niin saanen siitä hyvän alkuboostin jonka kunniaksi on ilo korkata ensimmäinen olut, tehdä ensimmäinen drinkki, tehdä ensimmäinen toinen drinkki.. ja ENNEN KAIKKEA.. tehdä ensimmäinen kolmas drinkki. Sitten onkin jo pelit pelattu ja tulevaisuus kutsuu.

Salaattia söin .. toissapäivänä. Eilen sitten tein semmoista pataa. Tänään söin pataa. Huomenna minä keittelen vihanneksia ja juureksia. Paistan pannulla possusuikaletta. Siis tarkoitan kyljystä. Suikaile possua.. viipale. No oli mikä oli.

 

Pokeri-juoma-ruoka.. mikä vielä.. niin kirjat. Tästä viikosta tullee pitkästä(yli kuukausi) aikaa neljän kirjan viikko. Näitä on hyvä aina välillä olla jotta tuntee edistyvänsä maailman kirjallisuuden suhteen. Loppu häämöttää jo! Näen ja tunnen sen.

 

Ennen kaikkea kuntoilu. Tänään päihitin sisäiset demonini enkä sortunut neljän kilometrin jälkeen nyyhkintään ja uikutukseen ja kaikensorttiseen valitukseen vaan hiihdin rohkeasti kaksi kilometriä lisää. Kuusi siis yhteensä. Vielä pari kertaa ehkä sama kuusi.. sitten on vuorossa peloittava KAHDEKSAN! 

 

Tämä elämäpäivityksestä.

Hyvää matkaa ihmiskunta.. hyvää matkaa HELVETTIIN! Minähän en teitä aio pelastaa! (no aion.. )