Perjantaina ei pakkasen vuoksi lähdetty lainkaan järvelle. Lauantaiksi lupasi vielä kovempaa pakkasta. -33C oli sitten aamulla ollutkin. Perjantaina taisi -31C olla.

Minäpä se sitten kävin Joensuussa! 

Puoli viiden maissa olin kaupungissa. Ostelimme ruokaa ja viinaa. Sitten menimme tupaan, korkkasimme ensimmäiset ja pistimme klassikkoleffan pyörimään. Reilu kaksi tuntia kesti sekin. Oluet oli juotu leffan päättyessä ja drinkitkin ehkä alkoivat kadota ahnaisiin kitoihimme. Välissä oli tehty hirvenjauhelihan höystämää hernerokkaa. Kyllä pojat sillä jaksoi!

7dl viinapullo oli ostettu ja arvelin että jos siitä vaikka 5dl kahteen pekkaan. Melkein kaikkihan se meni. Kuitenkin melko järjellisessä kunnossa olimme koko illan eikä muistikaan pahemmin mennyt. Siksipä nyt voin nämä pari sanasta kirjoitellakin.

Teoretisoimme aiemmin kaverin luona että ne yhden pubin nelosoluet vievät meidät aina turmioon.. emmekä sen vuoksi sinne mennetkään(ennenkuin la-päivänä..). Suuntasimme suoraan kaupungin kuumimpaan menomestaan ja siinähän sitä sitten. Tapasimme yhden satunnaisen tuttavuuden(naisen) jonka kanssa jotain juttelimme. Muistelin että oliko hän Johanna mutta eihän se ollutkaan.. Vähän sinne päin.. kuitenkin. Sitten joimme olusia ja katselimme ja jutustelimme. Parin hehkeän tummahipiäisen daaminkin kanssa aikamme hourailimme. Kaveri esitti jotain tanssikuvioitakin kun itse vanhana miehenä en sellaista suuremmin enää jaksanut. Juttelinkin jonkun nuoren oikeus- tai taloustieteilijän kanssa. En kuolemaksenikaan enää muista kumpi se oli. Kuitenkin jompikumpi jolloin minulla oli täysin oikeutettu ja aiheellinen syy huomauttaa hänelle asiasta ja pyytää vaihtamaan alaansa. Kiva tsubukka oli hänkin.

Pian oli kuitenkin aika mennä kotiin ja heräsin aamulla minulle pedatusta sängystä.

Ei krapulaa, ei pahaa oloa, ei pahaa mieltä, ei mitään. Teki mieli juoda lisää! Kuitenkin pakkasjakso päättyi ja oli aika palata töihin. Yhden nelosoluen join alakerran pubissa ja siitä hiljalleen jatkoimme kohti bussipysäkkiä vaikka kovasti minua houkuteltiinkin jäämään. Välillä sylissäni lepäsi jo 7dl White Grouse pullo ja toisella hetkellä desin lasipurnukka jossa oli jotain outoa viinaa.. Kieltäydyin kaikesta ja kotiuduin.

Nyt on kalastettu ja elämä hymyilee yhäkin!