Taas on 2-3h yöunet nukuttu. Kenties nuo olivat enemmänkin ns. "päiväunet" -- väliunet!
Tartuin ensimmäistä kertaa tänä vuonna pokeriinkin tunnin ajaksi, ja pitkästä aikaa tuntuu että kuukausi alkaa voitollisena! ..no ainakin ensimmäinen tunti alkoi. Hitusen jo ehdin hävitäkin, mutta sitten osuin sangen maittavasti kortteihin. Toki aamuyön pöhelöillä oli oma osuutensa voitoissani. Nyt jo lopettelen.

Pari tuntia yritän torkkua tuossa kohta, ja kahdeksan maissa kun uimahalli aukeaa menen sinne kylmään saunaan heti kylpemään ja vedessäkin jonkin verran rypemään.

Huomaatteko muuten mitään uutta blogissani? Aivan! Vuodatusta on päivitetty sitten viime päivityksen. ..joo, hehe, on uusi laatikko sivussa. Lapseni, rakkaani. Laatikko on jotain minkä vuoksi elää päivästä toiseen. Aah. Hieno on laatikko.

Kuukaudesta jo kolmasosa mennyt ja pokeria takana 1h. Huonolta näyttää.
16.-18. menevät humalassa kuitenkin, joten silloin ei pelejä. Ja ensi tiistaiksi kämppis uhkasi juottavansa meidät humalaan. Yritän jotenkin juoda normaalia vähemmän. Paskaako se tuollaisena päivämääränä nyt alkaa.. tiistaina! Mutta kun lapsi on niin innoissaan asiastaan, niin voinhan juoda ihan hänen ilokseen. Tekisi kyllä mieli vain sanoa ei. En raaaaaski!

Päätä uhkaa särkeä. Tai .. tiedättehän.. kun valvoo paljon niin päähän tulee sellainen tunkkainen jomotus. Nälkäkin olisi. Kenties syön nyt ne nakkinäkkileivät, ja luen hiukan jotain sarjakuvia netistä. Tehdäänpä näin.