Huomaan tässä että en todellakaan osaa ruotsia kun en tiedä edes kuinka kirjoittaa "minun elämäni" toisella kotimaisella. Veikkaukseni on siis mitt livet. On se kai ainakin sinne päin. Lottoamista on tämä kertakaikkiaan.

Albrandin blogin on siis kadotus nielaissut. Mitähän tämä tarkoittaa? Ovatko sensuurihaukat iskeneet? Albrand muuttanut mielensä kaikesta? Itse epäilen jälkimmäistä. Hän on tullut uskoon.. Leevi Lestadiuksen uskoon.

Kävin tänään kalassa ja oli ulkona viluinen ilma. Päällä oli topakasti vaatetta ja hyvinhän sitä pärjättiin. Kylmä ei meinannutkaan tulla, ja jos ja kun meinasi niin sitten isä ajoi kelkan vetiselle jäälle. Siinä hikeä pukkasi kun puskimme kelkkaa hiljalleen takaisin kovalle maalle eli jäälle. Kalaa tuli. Kuhaa tuli ja matikkaa tuli ja haukea tuli ja lohta tuli ja tuli pari lahnan läpykkääkin.

Nyt on ilta jo melkein. Luin yhden Paavo Rintalan loppuun. Rikas ja köyhä oli romaani nimeltään. Se oli tarinan mukaan 50-luvulla Rintalan läpimurtoteos. Hämmentävä teos oli se. Kulki ehkä viidessätoista eri aikatasossa joista vain ehkä alle viisi olivat eri aikatasoja. Miten lie ovat ne viisikymmenluvun ihmiset sellaista suhailua lainkaan ymmärtäneet. Kenties heillä oli jotain mitä minulla ei. Itselläni ei ainakaan tapana ole palata edellisille sivuille ja yrittää "järkeistää" tai selvittää tarkemmin tapahtumien kulkua. Se olisi synti se! 

Televisiomainoksessa lauletaan "Juodaan viinaa..! " Noin ne lauloivat! Mikä mainos se tuommoinen on kun viinanjuontia yrittää edistää. Edistäisikin jos en olisi täällä keskellä suuria korpisaloja.

No asiasta toiseen ja nyt löytyi Lossien blogikin. Tarina ei tosin kerro miksi se oli lossenrain.vuodatus.net osoitteeseen siirtynyt. Ruotsinkielisten alueella on nyt.. kirottua! Eihän siellä nyt tiedä mitä tehdä.

Söin äsken kirotun hyvää porkkanaraastetta. Se sisälsi raastetta sekä ananasmurskaa. Aion tehdä sitä joskus kun minulla on uuden kämppäni tuparit.

 

NYt menen selvittämää npaljolla saa lennot espanjaan. hola ja vamos ja andiamo! osa on italiaa mutta en kerro mikä osa hähä