Viikko on mennyt aivan naattina. Rysä ei ole oikein edistynyt kun paskat kelit olleet ja jäätyi pannahinen vielä pihaan kiinni viikko sitten. Nyt sataa onneksi tuota vettä ja on ainakin pari päivää plussaa. Nyt sen väkivalloin revimme irti ja valmistamme valmiiksi! 

Nämä luppopäivät mieleni on kuplinut ja olen rakennellut mielessäni kalastusbisnesimperiumia. Ihan hyvää ajanvietettä se. Ei jouda paljoa leffoja katselemaan tai chateissa istuksimaan. Mistä tulikin mieleen chat ja istuinpa nyt sinne.

Viikon pää-asiallinen bisnesidea on vellonut roskakalan hyödyntämisen miettimisessä ja löysin netistä erilaisia vehkeitä allaolevan youtuben tyyliin:

https://www.youtube.com/watch?v=ZPRkBO71rj8

Tuollaiseen tai vastaavaan myllyyn kun heittelee särjet ja lahnat niin johan alkaa syntymään kalamassaa. Saa nähdä miten puhdasta siitä tulee vai joutuuko vielä toisen vekottimen hankkimaan. 

Ensin on perustettava yritys kyllä. Sen jälkeen saankin EU:lta tai vastaavalta taholta rahoitusta noita vekottimia varten kun roskakalan hyödyntäminen on niin helvetin pop ja rock. Hyvä EU. Anna minulle rahasi! 

Sen jälkeen pitää enää miettiä kuinka myydä kalamassa..