Kirjoitin äsken kaksi sivua(jotka sitten poistin) lähinnä Afrikan maiden veloista, ison rahan ja systeemin yhteisvoimasta jolla velkoja ylläpidetään(=eli uudelleenrakennetaan valtioita niin että eivät ne koskaan voi maksaa velkojaan), ja lopuksi siitä kuinka systeemi murretaan, eli ajatellaan itsemme boksin ulkopuolelle. 

Systeemi on laatikko jonka sisällä ajatusmaailmamme on. Onhan laatikon sisällä vastavoimiakin mutta silti ollaan aina vaan laatikon sisällä. Esim. elämme ja hengitämme nykyisen kaltaista talousjärjestelmää. Emme osaa ajatella jotain muuta. Neukkulan toteuttama kommunismi tulee mieleen totta kai heti. Samaa laatikkoa! Todellinen muutos on laatikon ulkopuolella. 

Minä tahdon olla mies joka murtaa laatikon seiniä. Kaiken muun ohessa. Ja jos en koskaan kykenekään murtamaan laatikon seiniä, niin ainakin yritän porata pieniä reikiä ja katsella mitä ulkopuolella voisi olla. 

En tarkoita että maailma olisi huonosti tai onneton. Eikä se tarkoita etteikö maailma voisi olla parempi ja onnellisempi.

 

tekisi mieli poistaa tämäkin mutta meen uunia pöyhimään ja syömään. Sana- ja ajattelujärjestysharjoituksina menevät nämä.