Aamulla oli 19 celsiusastetta pakkasta. Nyt on noin neljä astetta pakkasta. Aurinko paistoi päivän. Ei tuullut. Haukia oli vain 2. Pieni ja vähän pienempi. Koukut lähti pois lammesta. Tänään pitäisi jauhaa kalat vielä. Osan taidan pakastaa ruodottomana fileenä. Niitä on mukava sitten paistella jonain tulevana köyhänä päivänä.

Ja nyt itse asiaan.

Viisas mies tuo Pentti Linkola!  Luen jotain hänen vuodelta 2004 olevaa kokoelmaa jossa esseitä ja kirjoitelmia vuosien saatosta. 80-luvun lopulta 2000-luvulle - eli vähän uudempaa materiaalia. Päteviä puheita on sillä miehellä. Voi allekirjoittaa lähes kaiken mitä hän sanoo.
Siitä hieno mies kun tajuaa että kaiken pahan alku ja juuri ei ole mitkään superporhot tai metsien hakkaajat ja supikoiratarhurit vaan KESKILUOKKA. Öykkärikuluttava ja materialisminsa orjuudessa maailman raiskaava keskiluokka. Viisas mies joka niin sanoo. Harvemmin kukaan sanoo päiväselvyyttä julki. Hävettää koko maailman puolesta. Ihmiset ovat niin sokeita. Onneksi on Linkolan Pentti. Järjen valaiseva ääni tässä niin tunkkaisessa kulttuurissa.
Puhe siis keskiluokan edustajista joilla on pihassa 2-3 autoa, kotona(ylisuuri omakotitalo) puoli seinää täyttävä taulutelevisio ja kaapit täynnä edellistäkin turhempaa krääsää. 

Ei nyt ole tullut muistiinpanoja tehtyjä joten en jaksa sen suuremmin perehtyä Linkolan aatoksiin.

Tietäkää kuitenkin että te kaikki olette maailman tuhoksi!