Nyt ei kuulu muuta kuin kalaa. Pokeria vähän pelailin ja viikonloppu jäi ehkä 10e voitolle. Jippii! Johan sillä muutaman kaljan..

Tosiaan eilen ja tänään herra toimitusjohtaja on hirvimetsiä kiertänyt ja allekirjoittanut on yksin ollut kalastusvastuussa. Yllättävän hyvin jaksoi verkkoja kiskoa kun suhkot hyvät kelit olleet mitä nyt eilen satoi vettä koko ajan tänään tuuli jonkin verran kirotusta pohjoisesta. Eilen oli kädet aika vetelät kyllä kun oli sen 1500m verkkoja katsonut. Tänään ehkä ei yhtä raskaalle tuntunutkaan. Niin se voima velloo käsissä! Kohta puristelen golfpalloja rikki tuosta vain. Tänään aiotaan vielä lähteä ennen pimeää 500m lisää verkkoja laskemaan. 

Mukavahan se on ollut verkkoja kokea kun kalaakin on tullut. Ei mitään eeppisiä saaliita kuten ei tuosta järvestä koskaan mutta 25kg per päivä. Mukava se olisi kyllä elää jonkun mahtavan kuhajärven rannalla josta saisi vetää kuhaa verkot nuoranaan.. Sama kun monistaisi sadan euron seteleitä! 

Saisi nyt kelit kestää hyvinä. Muikkua ei tullut koko syksyä niinkuin toiveissa oli mutta toivotaan että kuhaa tulisi eikä pohjoismyrskyt tulisi hyviä pyyntikelejä ihan vielä pilaamaan.. Aina ne lopulta tulevat eikä sitten ole yhtään mukavaa järvellä kun aallot peittää auringon, sekä kuun, näkyvistä.

Mitä muuta? Romaani ei etene ja lukemisharrastuksenikin jatkuu yhtä jumina mitä koko vuoden. Tältä viikoltakin jää kirja lukematta. Ensi viikolla kyllä kai kaksi saanen loppuunluettua joten.. jotainhan se on sekin.

Urheillutkaan en ole valtaisasti. Kävin kyllä tuossa lenkkeilemässä. Nyt kun yksin järvellä ollut niin ei kyllä ole kuntoilua tarvinnutkaan. Jalatkin ihan jumissa jostain syystä. Seisoallani kyllä verkkoja veneen keulassa katson mutta en tiedä miten se nyt niin raskasta on. Kai siinä koko ajan pitää aaltoja heijata ja mitä lie jumpata. Kätevää kyllä kun saa liikunnan samalla kun tekee töitä. Niin sen kuuluisi ollakin!