Minä kävin tänään uimassa ja sitten se tapahtui, Ostelian paluu! 

Eilen jo hiukan pohdin tulevaisuuttani kirjastossa käydessäni ja pohdin alkavani ostelun. Tänään sitten sen toteutin. Ostin kirjastosta Eddingsin Polgaran, Rintalan Lakko+Eino -kirjan, Rintalan Jumala on kauneus romaanin sekä Steinbeckin Torstai on toivoa täynnä -romaanin. Neljä kirjaa, 2e. Ei ollut kallista. Sitten ostin kaksi lähes täyttä muovikassillista ruokaa, vajaa 14e. Ei ollut kallista sekään. Nyt minulla on tarvikkeita useaan salaattiin ja puuroa ja kaikenlaista pikkukivaa. Pidän laihdutuskuuria tämän viikkoa. Oikeammin pitäisi kai sanoa kuntoilukuuria. En minä laihtua tahdo, minä tahdon lihasta. Sitten voin nostella teitä aina kun näemme.

Miten muuten numeron järjestämä(hän toimii siis matkanjärjestäjän ominaisuudessa) halpalentomatkamme etenee?

Pokeria en ole pelannut pariin viikkoon. Pidän tässä taukoa kun en saavuttanut tavoitteitani. Kirottu koko loppuvuosi! Vuoden alut ovat kyllä aina olleet hyviä, joten kenties odottelen sinne saakka. Noh, en sentään, pari päivää tässä keräilen voimiani ja sitten yritän pari kiloa voitella. Ehkä pystyn siihen.

 

ps. HUH KUN OLI LÄHELLÄ TAAS! Painoin tuota Palaa Tallentamatta nappia jo, mutta salamannopeiden refleksieni ansiosta ehdin kopsata koko tämän tekstin muistiin. Ja sitten olinkin jo palannut tallentamatta vaikka painoin myös Tallenna ja julkaise -nappia. Kirottu vuodatus!