Eilen kattelin Expelled - No Intelligence Allowed dokumentaaria. Tunnin ajan siedin sitä. En oikein saanut selkoa oliko se lintu vai kala. Kuitenkin henkilö siinä haastetteli ihmisiä; sekä teologeja, evolutionisteja että älyllisen suunnittelun kannattajia. En oikein päässyt selvyyteen siitä mitä se älykäs suunnittelu oikein on. 

Se ei kuitenkaan ollut pointti. Vaan se kun evoluotionistit sekä uskovaiset dokumentissa olivat sitä mieltä että pitää olla jokin suuri Syy tai pointti kaikessa tässä. Joku oli niin nihilistinen ukon kippura siinä että ihan nauratti. "Me vuan synnytään, ollaan ja sitten myö kuollaan. Paskaakos siinä? NIIN HÄH?!" Jotenkin vielä se "toimittaja" johti asian niin että jos uskoo evoluutioon niin silloin ei voi uskoa että elämällä(tai millään) olisi mitään syytä tai määränpäätä, ja kaiken lisäksi ei voi olla vapaata tahtoa!. Jos elämä on syntynyt sattumanvaraisesti niin se johtaa loogisesti siihen ettei voi olla vapaata tahtoa. Kai se tarkoittaa että kaikki on vain satunnaista napsetta. Tällöin ei siis ole mitään syytä elää tai olla. 

Millainen ihminen voi puhua noin paljon paskaa ja pitää itseään ihmisenä? 

Johan siinä yksinkertaisessa seikassa että ihmisruumis tarvitsee energiaa(ravintoa) on syytä ja tarkoitusta elää(tavoitella ravintoa) aivan riittämiin. Millainen pölhö-kustaa ei pidä elämää elämisen arvoisena koska "se on vain elämää?"("ilman tarkoitusta" voi vielä lisätä edellisen loppuun.) 

Tämähän on kuin suoraan jostain nykyriistokapitalismin oppikirjasta, tai James Bondista.

KUN MIKÄÄN EI RIITÄ! 

Suuri pyhä tehtävä ja tarkoitus pitää olla jotta elämä voi olla elämisen arvoista. Näinkö se sitten on? 

 

Plääh, en jaksa nyt enempää kun alkoi pännimään.