Tänään minusta tuli kokoomuksen vankkumaton äänenkannattaja. En vielä täysin anna heille anteeksi vuoden 1918 tapahtumia ja niiden jälkeistä punaisten syyllistämistä mutta aion silti pysyä heidän rinnallaan tästä eteenpäin. 

Milloin on seuraavat vaalit? Tahdon näyttää koko maailmalle kenen joukoissa seison! 

Kokoomuksen riveihin siirtyminen selittyy eräillä pimeillä kaupoilla joista on tienattu 100e puhdasta voittoa(-bensat). Moraalinen dilemma nousee ilmoille rahan tuoksun siivittämänä: onko tämä nyt ihan rehellistä peliä? 

Tietenkin sanon että aika näyttää mutta eihän se aika mitään näytä vaan rahatukon paksuus! buhaha. Köyhät kyykkyyn.

Onneksi lainsäätäjä kuristaa pienkalastajat hengiltä mahdollisella uudella lainsäädännöllä siihen malliin että juuri käynnistyneet bakkanaalini saanevat melko tylyn lopun. Ei se mitään. Markkinarosvona elo edes hetken aikaa näytti minulle miten ihanaa elämä on voinut olla 80-luvun lopun parhaina päivinä. Voi pojat tietäisittepä vain! 

 

Toiselta rintamalta: 

Kelien ailahtelevaisuus ja ajoittaiset kovat tuulet ovat aikaansaaneet sen että maamme suurten(pohjoinen on asia erikseen) selkävesien jäätilanne ei ole kehno. Se on suorastaan täysi paska! Eli ei toivoakaan että pääsisi laskemaan verkkoja. Siellä kuhat puljaavat merten herroina ja yökkärimäisellä käytöksellään ovat pahennukseksi koko järven ekosysteemille. Pian, pian, pakkasia jotta tuolle rellestykselle saadaan stoppi ja verkot järveen! Herra se on kuhallakin! 

Ikävä siksi kun juuri nyt kala uisi kenties parhaiten verkkoon. Sujahtelisi vain ja sotkisi itsensä päästään. Silmät vaan pullistuu kun kiskoo 25 metristä kalaa jäälle. Sitten kun vähän vetäisee ja puristaa niin suolia purskauttaa suustaan varomattoman kalastajan naamalle. PLÖÖRGHTS!

 

Avadonin kauhu:

En ole pelannut Avadonia. Olen jonkinlaisessa avadon-horroksessa. Kenties tuskailen kun en enää voi saavuttaa tuota vietävän Avadon-mestaria.. hän on minut lopullisesti päihittänyt.

 

ps. puhelimeni ei toiminut tänään. Tai en voinut soittaa enkä lähettää tekstiviestejä aiemmin. Puhelu sen sijaan tuli läpi minulle. En tiedä kuinka tuohon nyt pitäisi suhtautua. Ovatko ne vain Nämä ajat vai onko puhelimeni aika lopussA? Äsken kyllä tekstiviestini kenties lähti kun kerroin bisnesseikkailuistani tuolle Herra Avadonille.