Torstai 2.10
En muista mitä tapahtui torstaina.
Muistan sittenkin sen että illalla kävin katsomassa onko lahdella sorsia. Muutamia näin. Ammuin myös hanhia jotka lensivät ylitseni. Osumatarkkuus ei ollut mairitteleva. Myös yhtä sorsaa ammuin ja sain sen haavoittuneena tipahtamaan veteen parinsadan metrin päähän itsestäni. Sille sorsalle tulee viluinen syksy..kunnes henki jättää.

Perjantai 3.10
Aamulla jahkailuista huolimatta kävelin koiranpennun kanssa pienen lenkin metsässä. Yksi todennäköinen teerihavainto eikä muuta. Pentu ei vielä osaa mitään. Tai sitten hän on vain tyhmä.

Iltasella saapui sukulaisia. Sisko ja miekkosensa. Läksimme metsälle. Tällä kertaa olimme pidempään ja näimme miljoonia sorsia. Niitä viuhtoi joka puolelta päällemme. Silti tiputuksia vain yksi. Ei haavakoita.
Metsältä(järveltä) saunaan ja syöpöttelemään. Illalla Cable Guy ja jotain muuta leffaa kahteentoista. Myös pätkiä Boxerista.

Lauantai 4.10
Aamulla Joensuuhun. Päivällä tuhlasin 6e Täyspottiin ja Prismasta ostin 30 euroa maksavat kengät. Taisin myös syödä Pizzabuffassa. Yllättävän hyvät pitsat. Rax 0 - Buffa 7.
Päivä kului. Katselimme Nikke Knattertonia muutamia jaksoja, sekä jonkun aika umpisurkean toimintaleffan. Umpisurkealla tarkoitan umpisurkeaa. Ei ollut leffassa kuin pätkittäin 80-luvun hurttia meininkiä, jonka siis elitistit arvioivat umpisurkeudeksi.

Illemmalla yksi iso olut ja sitten pari pienempää olutta baarissa. Kotiin yhdentoista maissa. Mukavaa oli pikkuhiprakassa pubissa istua. Oudoksuin niitä humalaisia. Mekkaloivat ja heidän takiaan musiikin volyymiakin piti nostaa niin ettei tällainen selväpäinen enää muiden puhetta kuullutkaan.

Sunnuntai 5.10
Pois Joensuusta jonne minun piti jäädä muutamaksi päiväksi.
Äiti tarjoili voipullaa ja muita herkkuja heti kotiin palattua.

Illemmalla taas sorsametsälle. Asemamme olivat huonot. Saalis 0 sorsaa. Hanhia näkyi, mutta riistalaukauksia emme päässeet ampumaan liiallisen etäisyyden vuoksi.

Myöhemmin chattailin Albrandin kanssa joka rypi hyvin hyvin synkeissä tunnelmissa. Kuulemani mukaan nyt on parempi tunnelma. Eilen hän oli pettänyt koko naissukukunnan. Se retku!

Maanantai 6.10
Olen palannut normirutiineihin.
Taisinkin unohtaa mainita että to sekä pe pelailin muutaman tunnin pokeria.
Tänään jatkoin siitä mihin jäin. 3h pelejä. Voitoista ei ole minkäänlaista kuvaa. Yritän nyt keskittyä pelaamiseen tilien saldojen seuraamisen sijaan. Sillä on yleensä ollut nostattava vaikutus myös saldoihin.

Viime yönä nukuin kauan.

Tämän vuorokauden ensimmäisinä kymmenminuuttisina sain tuon Lasse Lehtisen Tuntemattoman Kersantin loppuun, ja tänä aamuna aloitinkin Kalle Päätalon lukemisen. Pidän Päätalosta. Se myönnettäköön näin heti alkuunsa. Oletan että tulen lukemaan vielä monta Päätalon romaania.

Tänään yritän käydä nukkumaan ennen yhtätoista. Aamulla aikainen herätys ja metsään. Jos on kuiva niin pakkaan eväätkin reppuun ja vedän pidemmän lenkin. Perjantaina se jäi tekemättä väsymyksen ja ilman kosteuden vuoksi. Toiveissa on että koira haukahtelee kuusen juurella ja pian latvasta tömähtää musta lihava röntti maahan. Sitä odotellessa.


Molskista vuan!
Näihin kliinisiin ei-krapulaisiin tunnelmiin,
hra Pjotr Pökälistö