Tänään toi yksi virolainen ukko savustettua nokkakalaa eli nokkahaukea. Ihan makoisaa oli se kala. Erikoista oli että ruodot olivat sinivihreitä! Kertakaikkinen ufokala. Mainitsin tämän koska en ole ennen kyseistä kalaa syönyt. 

Toinen juttu oli Vesa Keskisen juttu http://www.iltalehti.fi/tyoelama/2014052218330506_tb.shtml . Hyvä Vesku.

Kolmas juttu oli että tänään oli jo 60kg muikkua. Toivottavasti se tästä lähtisi. Lisäksi ollut hiukan projektipuheita josta voisi vähintään parisen tonnia tienata riskittä. Voi kyllä muikun tulo vähentyä mutta riskitön raha on jees.

 

Kokoomusviha on kenties vahva sana kuvaamaan tunteitani mutta kerronpa koko tarinan..

Kävimme eilen Helsingissä piipahtamassa ja kotimatkalla siellä täällä näkyi jonkun mäntyharjulaisen Häkkisen tai vastaavan Häkkösen eu-vaalimainoksia. Sellainen nuori kundi joka edustaa kokoomusta. Olikohan se Kataisen vai jonkun avustaja tms? Tuli siinä mieleen että tuota pelleä en kyllä mistään hinnasta äänestäisi. Esim. vaikka 100 000e maksaisi joku äänestä niin en helvetti vieköön äänestäisi. No sitten järkevöidyin ja arvelin että kyllähän sadasta donasta nyt ääneni myyn. Kymppitonnistakin. Sitten meni vakavaksi. Aattelin lähestyä pulmaa toisesta suunnasta. Kympillä ei, satasella ei, tonni.. ei. Päädyin tulokseen että kaksi tonnia ei riitä vielä mutta kolmas kun lähenee niin ääneni alkaa olla hankittuna.

Näin se menee. Ääneni hinta kyllä halpenee jos puolueesi ei ole kokoomus. Ottakaa yhteyttä.