Tämä erilainen blogaus on hyvä aloittaa kirjalistauksella: 

Viikko 34

Veijo Meri - Huonot tiet, hyvät hevoset(Tai sitten tämän jatko-osa) 

Viikko 35

Armas J. Pulla - Runoilijan saa hirttää ilman muuta

Armas J. Pulla - Eipäs tyrkitä sankaria

Reino Helismaa - Henkipattojen kylä


Armas J Pullat ovat aina yhtää timangista seikkailukertomaa menneilä vuosisadoilta. En tiedä voisiko olla parempaa.. kenties vain hiukan. Kansan katseet kohdistuvat arvon Lossiehen. Harmi että häntä voi tällaisissa urakoissa riivata fiinistelyhalu. Häntä pitää ojentaa kovin sopivaisesti. 

Helismaan opus oli täynnä länkkärinovelleja. Viimeisin oli niistä kenties jännittävin. Henkipattojen kylä. Se kylä oli täynnä kurkunkatkojia, naisen raiskaajia ja kullan purijia.. lopulta kävi huonosti tämän kylän. Sillä he erehtyivät kidnappaamaan väärän miehen rakastetun! 

 

Kaksi päivää tässä asennellut olen konettani. XP:ni cd oli jossain muualla joten päätin asentaa Windows 7:n. Ensin toki järjestelin kovalevyjä ja entisen 10gb+10gb+10gb+10b jaon murskasin ja yhdisin kaikki ne yhdeksi leffa-asemaksi.  Ynnä muuta. Yli kolme tuntia vielä taistelin että sain netin toimimaan. Lähes jo asensin XP:n kunnes jonkun pelisivuston foorumi ratkaisi pulmani. Piti poistaa ZoneAlarmin asennus ja sitten asentaa nettitikku, ja vasta tämän jälkeen ZoneAlarm suojelemaan konettani internetin pahoilta voimilta. 

Nyt olen uskossani vahva! 

Civilization 3 on tulossa, ja pokeriohjelmat asennettu. 

 

Vielä yksi tärkeä asia. 

Eilen oli taas pitkästä aikaa 9 kirjaa luvussa. Aah. En muista menikö silloin kerran 10 raja rikki mutta mielestäni 9:kin on melko hieno saavutus. Siitä on tultu sittemmin kahden kirjan verran alas. Vain huiput muistetaan!