Kukaan ei voine kieltää että naat toden totta on kansan mies! 

Toden totta hän on elitistinen eikä ymmärrä kansan tavoitteita ja pyrkimyksiä mutta kyllä häntä silti voi pitää täysiverisenä kansan miehenä sillä hän tietää kansaakin paremmin mitä kansa tahtoo! 

Nyt huudan ylhäiseltä kukkulaltani poliitikkojen ja virkamiesten keskeltä että kuunnelkaa huutoani! Sillä tämä huuto on totta! ..toisinkuin noiden muiden huudot.

Katsokaa tämä dokumentti: http://www.youtube.com/watch?v=uNerQd4UBM4

Dokumentissa kerrotaan Wayne Gretzkystä. Se mies oli ilmiö! Harjoitteli hurjasti ja kovaa ja intohimoisesti. Niin meidän kaikkien pitäisi tehdä asioiden suhteen joita rakastamme. 

Wayne oli nöyrä ja ihana mies. Kaikki kunnioittakaamme Waynen muistoa. 

 

Ja muihin asioihin.

Aikani on mennyt lueskellessa, pelatessa pokeria, chattaillessa musiikin kera sekä kirjoitellessa salaperäiselle Savon tytölle. Arvelin että jo tähän päivään mennessä olisin hänet nähnyt nenä nenää vasten mutta kaikki elämässä ei aina mene toivomallamme tavalla. Ihan tyytyväinen silti olen siihen kuinka asiat lepäävät ja etenevät hiljalleen. Viikon sisällä lähden todennäköisesti käymään maalla hiukan verkkoja pikkujärviin laskemassa. Jos tulisi pieni vähän kireämpi(-10C) pakkasjakso niin sitten alkaa kalastuskausi toden teolla. 

Lomailukin on kyllä mukavaa. Nyt vasta alkaa tähän kaupunkirytmiin taas päästä kiinni. Ja kaapit täynnä ruokaa. Monta päivää voin elellä ihan omissa oloissani aah. Kaupunkierakkona. 

Tänään ehkä haen pari oluttakin alkosta. Saa nähdä.

Nähdään.