(Mozilla Firefox toimi lopultakin. Teen kokonaan uuden blogauksen tästä)


Kirjoitus on koostettu tiedon murusista joita nykytutkimus on onnistunut löytämään Neuvostoliiton salaisia

arkistoja sekä vasta löydettyä Stalinin kirjeenvaihtoa tutkimalla.


Kansakuntamme kohtalon vuodet 1939 - 1944.

Suomen katajaista kansaa on riepoteltu maailman tuulissa kautta aikakausien ja juuri tämä riepottelu on tehnyt meistä nykyisenkaltaisia; voimakkaita ja itsenäisiä suomalaisia. Vaikka välillä on nälkä kaatanut kolmasosankin kansasta, sodat vieneet toisen puolen ja itsenäisiäkin olemme vasta sata vuotta olleet, olemme silti aina olleet suomalaisia henkeen ja vereen.. Tahtoisinkin nyt tuoda julki vaietun seikan joka olisi voinut muuttaa kalliin veremme ainiaaksi!

Jo vuonna 1939 Neuvostoliitto kaikella mahdillaan yritti kukistaa valtakuntamme siinä kuitenkaan onnistumatta. Pakkorauhan jälkeen asiat vakiintuivat ja kesästä 1940 tuli onnellisin miesmuistiin.


"Äiti ovatpa nämä kilit suloisia."
"Minä tahdon halata tätä pörröistä suloutta ainiaan!"
"Niin lapseni, kestäisipä tämä onni ikuisesti."

Kuitenkin kesällä 1941 Neuvostoliitto aloitti suurhyökkäyksen tarkoituksenaan saattaa talvisodan suunnitelmat loppuunsa eli Suomen täydelliseen alistamiseen. Neuvostoliiton hyökkäys kääntyi kuitenkin nopeasti Suomen voittokuluksi kun Suomen armeija otti nopeasti takaisin kaiken minkä oli talvisodassa menettänyt ja hiukan enemmänkin.

Kaikki oli kuitenkin Stalinin pirullista suunnitelmaa väsyttää Suomen määrällisesti alivoimainen armeija ja kun hän katsoi Suomen voimavarojen riittävästi heikentyneen asemasodan vuosina aloitti hän oman salaisen suunnitelmansa toteutuksen.

Itsekin likainen tataari, Stalinin salainen suunnitelma oli päästää kansakuntansa kazakit, kirgiisit,mongolit, turkmeenit, uzbekit, tunguusit, Neuvostoliiton eteläisten ja itäisten vuorten sekä arojen paimentolaiset ja jetit, kamelin maidosta ja arorotan lihasta elävät vinosilmäiset barbaarit vyörymään rajojemme ylitse satatuhantisina laumoina.


Kaikenlainen seksi kiellettiin Neuvostoliiton sotamahdilta kuukausia ennen heidän kesähyökkäystään 1944 jotta nämä vinosilmäiset paholaiset puhkuisivat seksuaalista voimaa ja mahtia. Stalinin suunnitelma oli että he raiskaisivat koko Suomen naispopulaation ja MUUTTAISIVAT VEREN iäksi!

Tataarilaumojen vyöry pysäytettiin kuitenkin kesä-heinäkuussa Tali-Ihantalan, Viipurinlahden sekä Äyräpään-Vuosalmen ratkaisutaisteluissa suomalaisten jermujen - linkoniittien ja rokkaloiden toimesta.
Alla Linkoniitti ja Rokkalainen lempipuuhissaan:

"Kulta, rakas!"


"Käy sie piälle vuan sie ruma vinosilimä! Kyl miul patei riittää!"

Tilanne päättyi kaivattuun rauhaan ja tilanteeseen jonka tunnemme.

Kiittäkäämme noita likaisia rokkaloita ja linkoonitteja uhrauksistaan joiden ansiosta me voimme katsoa vapain, laajoin, silmin kohti tulevaa, sekä laajojen silmiemme kostuessa muistella myös mennyttä. Jokainen voi itse pohtia seuraavan kerran peiliin katsoessaan mille mahtaisi nyt näyttää jos Stalin olisi saanut tahtonsa lävitse.