Sain kämppikselta oluen. Kylmän tölkin lapin kultaa. Join sen pois.

Nyt olen tietokoneella ja mietin asioita.

Pokerista jälleen. Se ei ota sujuakseen. Tuuri kun olisi pari päivää kohdallaan niin sitten olisi hyvä. Tuuri ja taitokin. Yritetään yritetään. Välillä sujuu, välillä ei.. kyllä siihen konstit keksitään.

Perjantaina Ilosaarirock. Ei ole lippua eikä Janoa.. ainakaan vielä. Saa nähdä miten käy.Toivottavasti onnistun olemaan rauhallisesti niin saisi hiukan pokeria tahkottua. On nyt pitkästä aikaa vähän intoa pelailla. Eli rahaa tartteisi saada ja äkäiseen!

Lukea kirjoja. Viime viikolla en lukenut yhtään loppuun! Katkera viikko.. siitä tulen puhumaan vielä vuosikausia. En yhden yhtä kirjaa. Olenko minä tosiaan niin huono? vai pelkästään vanha.. vaiko pelkästään Battlefieldiä pelannut yhden viikon ajan. Vaihtoehdot ovat monet.

Turuss' olisi syntymäpäivät ensi kuussa. Mietin jos siellä kävisi ennen sitäkin mutta en taida koskaan saada itseäni liikahtelemaan. Kenties jos tulee hyvä upswing. Kaikki elämässäni riippuu pokerista. Kai sillä rahalla jotain merkitystä on. On se kyllä niin väärin. Miksei Kela enää anna opintotukea?! Hylkäsi lapsensa valtio! HHYYYYLKÄSI LAPSENSA! Myönnä se senkin paska-valtio! 

Näkemiin. Lovecraftia ja Huovista piakkoin. Huovinen kohta loppu. Ah, tästä ei tule lukematon viikko.