pistin soimaan TARKOITUKSELLA Amerina the last unircon. sieluani lepuuttamaan.

 

Pyörällä ajoin keskustasta. ensin juttelin jollekin pakun tyypille, takaa tulee joku joku "häätää" miut pois.. sitten näen vanhan tutun.. ENKELIN! sitten tulen ja poliisiauto on tiellä ja kierrän takakautta 2km ekstramatkaa..

 

nyt aivoissain kuplii

tahdon antaa periksi, tahdo antaa palaa, sanoa VITTU!

*itkee*

miksi te(ne) saavat olla kusipäitä, miksi ne saa kiusata, miksi minun, meidän, pitää aina olla uhreja.. miksei me saada saanoa, miksei me saada SKITSAHTAA! ASATANA! TAPPAA! .. me.. me ollaan vain niitä joita He pomputtelevat.. "He" eivät kai tajua miten lähellä joskus on se ns. "vapautuminen" . eli hetki jolloin minut voidaan leimata hulluksi, kun annan periksi ! kävelin vaan ja paskaa ja paskaa ja paskaa.. hyi saatana!! en edes tiedä, mutta paskaa! tekee mieli ottaa näppis åpään päälle ja heittää ikkunasta. mutta en. en. en. en. en. luovuta.. mutta JOSKUS TEKEE MIELI! antaa vain palaa, antaa mennä, päästää kehonsa vapauteen, räjäyttää kertomaan ihmisille mitä mieltä olen, mitä mieltä kehoni on .. patoutunutta vihaa, inhoa, fear, and loath.

..sitten Katja käveli ja hymyili ja muserruin ja kauneus ja mutta .. niin.. viimeinen yksisarvirnen. ei me anneta periksi! ME USKOTAAN KAUNEUTEEN!