No palasin nyt.

Perjantaina läksin menemään ja nyt keskiviikkona olen palannut. Väliin mahtui erinäisiä tapahtumia. 

Pikakooste:

Perjantaina mikkelin yöelämä. Aamulla polvi kipeä eikä voi vääntää. Sekä myös kämmen kipeä.

Lauantaina vähän krapulakaljoitellu(6-pack tms.). Pehmopornoa netistä. Yöllä en saa unta.

Sunnuntaina päivällä Helsinkiin. Perillä illalla. Kamat lentokentälle ja sitten juomaan kaljaa Kallioon. Hinnat nousseet. Yön pimeydessä kentän mukaville penkeille nukkumista yrittämään.

Maananataina jälleen yhden nukkumattoman yön jälkeen lento Unkariin. Päätän olla pahemmin juomatta mutta 2e litran tuopit ovat makoisia ja pian hortoamme kohti hotellia. Jotain suomi"tyttöjä" pari siinä ja lähdemme niiden luo taksilla taidetta ihailemaan. Yksi jää joukosta mutta kolmestaan hotellia kohti. Minä jään joidenkin pulien seuraan ja pojat hylkää. Aamulla palaa muisti enkä tiedä missä päin olen. En tiedä kummalla puolella jokea olen. Hortoilen ikuisuudelta tuntuvan ajan mutta ensimmäisenä yönä ei Budapestin kartta oikein selkeänä mielessä vielä joten otan taksin lopulta tuskastuneena.

Tiistai-aamuna hotellilla eikä tule uni. Pari olutta otamme päivän mittaan ja lähdemme tutkimaan missä Sziget löytyy seuraavana päivänä. Matkan reitti minulta ihan epäselvyydessä. Joimma pari olutta ja Herra Kives syntyi. Hän on eräs herra.. Sitten aloimmekin jo päihtyä tai ainakin eräs meistä oli kovin väsynyt. Yksi jopa kusi pulloon kun herrasmiehenä ei kehdannut kadulle kusta kun toisten(ei minun!) kadulle kusemista oli pahalla silmällä paikalliset katsoneet. Sitten otin torkut baarissa ja hotellia kohti jossain välissä porukalla. 

Keskiviikkona jopa nukutun yön jälkeen on taas aamu. Läksimme alueelle sitten illalla ja join yhden oluen. Se riittikin minulle. Tunsin kyllä että tahdon lisää ja riehaantua kuin eläin. Tein kuitenkin toisen päätöksen. Palailimme hyvissä ajoin Hra Kiveksen kanssa hotellille. Sitten taas vietin yhden horteisen yön. Kyllä minä muutaman tunnin ehkä nukuinkin. Niin ja toki ekat bändit nähtiin. Eli Flogging Molly ja oisko se ollut Within Temptations. Toinen oli loistava, toinen paska. Joku muukin bändi oli välissä mutta en jaksa muistaa. 

Torstaina jälleen aamu. Horroksessa on taas oltu. Päivällä tapahtuu jotain? mitä? en muista. Ei kai sitten yhtään mitään. Paitsi tänään on ensimmäinen kerta kun minäkin ostan pohjia(3 pulloa votkaa!) ja niistä pari juotuani painumme festareille. Tänään siellä on Chemical Brothers! Ismon keikalla juomme viinasankon yhden kanssa. Myöhemmin toisen. (disclaimer. votkapullot 2dl, hinta vajaa 2e).  Sankko about 20e.. Ei sillä etteikö siinä viinaa olisi ollut. 

Perjantaina heräillään hotellista ja taas nukuttu yö alla. Hyvältä näyttää ! Tänään on Prodigy! Hyppy iltaan. Istun Prodigyn keikalla sankko edessä. Ei whittu! Se oli eri keikka.. Prodigyn keikalla istun ja makaan kaljan ja vesimelonin palasten kanssa. Välillä teen täsmäiskuja hyppimään hyviä biisejä. Tämä on ehkä ns. tequila-ilta. Keikkailun jälkeen herra Jarskan kanssa juomme tuplatequiloita parit ja tavan tequiloita parit. Ja olutta ja ties mitä myös. Huomio. Myöhemmin luulin että minulla jäi tilille(oli sellainen oma festari-pankkikortti jokaisella. ei käteistä festarilla.) jotain 7000 ja risat. Jäi reilut 2000. Eli reilu 20 000 meni tänä iltana. Party on. Ilta päättyy psykology / drug prevention teltassa avautumisen merkeissä. Itse en ollut suurin avautuja. 

Lauantaina VÄLIPÄIVÄ. Katon hotellissa telkkaria. Tähän mahtuu huomio siitä että polveni on ollut koko ajan vähän epäilyttävässä tunnossa. Se ei kestä kierreliikettä. Jonain päivänä kun uin hotellin uima-altailla huomasin ettei sammakkoa voi vetää lainkaan. Kierreliike. 

Sunnuntaina herään melko pirteänä. En reilun nukkumisen vaan krapulattomuuden takia. Silti tahtoisin huomauttaa ettei ole lainkaan ollut oksennus- tms pahaa krapulaa koko reissulla. Eikä tule. Illalla hyvissä ajoin kohti keikkaloita. Gogol Bordellolla alkoi ilta.. ja siitä se sitten eteni. Leikkaus Finlandin Kippis Baariin jossa tilaamme absintteja. Hyi onpa pahaa! 10min istumista ja päätös juoda toiset. Kolmansia emme tohdi vaan otamme tavan shotit jotain finlandiaa tms. Yksi tipahtaa joukosta pois ja hoippuu kohti yleisöä. Tapaamme aamulla hotellilla taas. Muut kolme jäämme toikkaroimaan ja juomaan kaljaa ynnä muita virvokkeita. Sitten minä lähden kotiin. Naureskelen kun ratikkapysäkillä joku väsynyt nuori torkkuu. Sitten ihmettelenkin että ei vittu nyt jokin ei täsmää kun pysäkit ihan tuntemattoman näköisinä. Hyppään hittoon ja päättelen epälogiikan keinoin että olen mennyt väärään suuntaan. Logiikan tultua mieleeni päättelen että tähän aikaan yöstä on parasta lähteä kävellen takaisin päin. Siinä ratikkareitin varrella kulkee polku  pieniä betonilaattoja joita pitkin sitten talsin melko selvinneenä takaisin päin. Välillä hypin pusikoiden lävitse kun laatat häviävät ja joudun ylittelemään teitä ja kaikenlaista. Olen iloinen ettei pusikoissa ole nokkosia kuten suomessa joka helvetin pusikossa. Sitten pääsen lopultakin asemalta kyytiin ratikkaan ja ajelen pari pysäkkiä Szigetiin ja siitä sitten kotiin. Hotellin portieeri on tupakalla(kello n. 6.30) ja ihmettelee missä kenkäni ovat. (kaverin repussa). 

Maanantaina mukavan leppoisa välipäivä. Nukun ehkä yhteen-kahteen. Välillä kyllä käyn vakavia keskusteluita turhista aiheista myöhemmin palaavien sankareiden kanssa. Illalla juon parit bacardit ja jotain muitakin valmisdrinkeroita. 

Tiistaina sitten kotiin jälleen kerran yhden paskasti nukutun yön jälkeen. 23.00 ti-iltana lento suomessa.

Keskiviikkona 06:0x bussi risteyksessä ja kävelen nukkumaan kämpilleni. Vikat 20min tuijotin intensiivisesti bussin kelloa ja yritin olla nukahtamatta. Puhelimesta akku loppui taas kerran taktisesti niin ettei voi laittaa herätystä vaan on valvottava vaikkei jaksa ettei nuku pysäkkinsä ohitse. 

 

Noin se pääpiirteissään meni. En jaksa käydä yksityskohtia erittelemään kun ei jaksa edes yrittää hahmottaa mikä tapahtui minäkin iltana. Eivätkä yksityiskohdat toki teille kuulukaan. Jos ei koe, ei voi ymmärtää. Ymmärrättehän. 

Festarilla iso neloskalja maksoi 2e. Tequilat jne shotit vajaa 4e. Ruoka-annokset 2e - 5e. 20 000 about 80e. 

Tuttuja bändejä ei tullut kovin montaa nähtyä. Vähän enemmän ehkä jotain paikallisia tai keski-euroopan bändejä. Mutta niiden nimistä tai muusta ole tietoa. Sen sijaan että olisi menty alueella kartta ja aikataulut kourassa kuten jotkut festarikyrvät me vain käveltiin vapaasti ja kateltiin mitä nähtiin.  

Nyt wokkia ja sitten Waltarin kautta uneen. öitä.