Maanantaina Suomessa.

Aurinko paistaa, kello löi kaksitoista ding dong.
Pääni tuntuu turvonneelle. Minä asun tällaisessa pienessä soluasunnossa. Eilen nähtävästi asuntoni lävitse on rynnistänyt hirvittävä hunnilauma hävityksestä päätellen. Jälkien perusteella sanoisin että hunnit ovat tulleet asuntooni parvekkeen kautta, siellä on suurin siivo. Hunnit ovat juoneet kaiken viinan(josta puolet on nähtävästi harkitusti kaadettu lattioille, tykkäävätkö hunnit kävellä tahmaisella lattialla?) sekä sotkeneet hurjasti. Eivät he aivan pelkkää hävitystä tehneet. Pöydälle oli jätetty lasillinen viinaa, sekä tiskialtaassa oli 4 makkaraa.
Baarissa melkein sain turpaani yhdeltä homolta. Hän väitti ettei ole homo vaan biseksuaali. Potato, potato.. onneksi minulla on itsesuojeluvaistoni omaavia ystäviä. Oma itsesuojeluvaisto ei pelaa tietyssä tilassa johon liittyy veren alkoholipitoisuuden nousua.

Kaveri maksoi taksin. Kukaan ei tahtonut minun kanssa grillata makkaraa. Jos joku olisi tahtonut niin olisin varmaan yhä istumassa väsyneen masentuneen oloisena tuossa takapihan grillipaikalla. Vajaa olut koprassa istuisin. Hiiltynyt makkara grillillä. Savunkiehkura nousisi vain enää. Olisin kai nukahtanut istualleni. Bileitä ei jätetä!
Mutta kaikki jättivät.

Nyt on vain pääsärky ja kakka suussa.

Olen tehnyt pari huomiota tänään:
Kaksitoista kertaa neljä on kaksikymmentäneljä.
Taikuri Luttinen meni konkurssiin.

Muuta en olekaan huomannut. Olen vain juonut vettä. Kohta 1,5 litran limonaadipullo on tyhjä. Tämä oli alunperin täynnä vettä. Nyt on enää vähän jäljellä.

Se kun on tuo ikkuna auki niin kattokaas asiahan on näin että sieltä tulee tuota viileää ilmaa ja kattokaas juu se kun luikertelee tuonne lattian rajaan ja kattokaas sen takia varpaita paleltaa. Haen sukat.

Nyt on sukat jalassa ja lämmin. hähä! huijasin . En minä vielä edes hakenut sukkia. Olin ihan liian laiska. Nyt aion hakea ne. Laiskat päiväni ovat ohitse!

Nyt on jalassa kaksi valkoista sukkaa, ja pöydällä litra mansikoita. Jäisiä. Kovia ja kylmmiä ja niin maan perhanan maukkaita!

Chattailin välissä. Salaa. Pitääpä kysyä onko chatissa miun salarakasta. Ei näy.

Taidan viedä mansikat pois. Mahaan tuli kylmä.

Pohdiskelen tuossa että onko kuuroilla aina hiljaista vai kuulevatkohan he koko ajan valkoista kohinaa? Tai ehkä kuulevat tuulen joka ujeltaa pään läpi. En ole kuuro, en tiedä. :(

hups.