En päässyt kommunikoimaan ihmisten kanssa. Internet on hyödytön.
Joten kirjoitan tähän.
Pian on kuukauden pelit pelattu. Pari tuntia enää. Ja huomenna yksi turnaus.

Avernumiin palatakseni.(Ei sisällä ratkaisevia spoilereita) Siellä en uskaltautunut Anama-maista edetä eteenpäin vaan palasin Kosh-Vysssiin. Liskoihmisiä tursusi joka reiästä ja uljaasti taistelin heitä vastaan. Rivit kestivät kunnossa eikä ruumiita päässyt syntymään omalle puolelle.
Sitten alkoivatkin rankat taistot liskoihmispäällikköä ja shamaania vastaan. Päällikkötaistoa jauhoin valehtelematta 20-30min(load-load-load-load-load). Kalle Korkki osoitti esimerkillistä rohkeutta mutta aina kirottu liskosihmisten päällikkö teurasti jengini.. Aivan Aina, kunnes hän katsoi ikuisuutta silmiin. Pällikkä(Pallikka englanniksi) heitti sitä jäävasamallansa(smite?) ja johan kellistyi paha liskoihminen.
Sitten nirhasin shamaanin.
..
Edellämainitut taistot eivät sujuneet kenties aivan noin sujuvasti. Neljä-viisi kertaa minun piti palailla jälkiäni kaupungin porteille. Pahimmillaan oli pelkästään Pällikkä hengissä ja ryömien piti edetä kaupungin porteille. Matkalla vielä nälkäinen susihukka hyökkäsi kimppuun. Raadeltu Pällikkä viimeisillä voimillaan manasi pari shadea avukseen ja näin selvisi.
..
MUTTA SITTEN!
siitä ei sen enempää..
Kuitenkin jouduin luovuttamaan ja pakenemaan sinne missä ei pippurikaan kasva. Nyt palannen Anama-maille ja lähden etenemään Howling Pitseihin. Tai siis, sitten kun on sen aika.

Uaah. Tänään aion ostaa olutta. Vappuolutta.