Huomioita joita äsken heräsi kun luin Pokemon Go:ta arvostelevan kommentin Iltalehden sivuilta. Kommentin mukaan maailma on hullu kun Pokemon Go valtaa kadut ja Trump on ehdolla. 

Siitä maailman hulluudesta en tiedä mutta kyllähän nykyisenkaltainen kulttuuri on kehittynyt sellaiseksi ettei enää kunnon perisuomalaisilla arvoilla ole paljoakaan sijaa. Tai muutenkaan sivistyksellä ja taiteella. Perisuomalaisuudella tarkoitin rehellisyyttä/suoraselkäisyyttä, työteliäisyyttä, läheisistä välittämistä jne.

Pokemon Go:n perässä(tai WoWin tai minkä tahansa vastaavan virtuaalihärpäkkeen, mukaan lukien muoti ym pinta-asiat.) juostaan pitkin maita ja mantuja sen sijaan että tutustuttaisiin itseen ja maailmaan. Luotaisiin jotain tai sukellettaisiin syvälle omaan psykeeseen. Kaikki ihmistä ihmisenä(!) kehittävä hylätään hetken nautinnon ja hurman vuoksi. Pokemon Go on nykyajan sirkushuveja yhdessä RÄP-MUSIIKIN sekä öö.. sellaisen kanssa. Huume ja sirkushuvi yhdessä paketissa.

Häpeällistä että jotkut ihmiset käyttävät koko elämänsä varhaisnuoruudesta eläkeikään saakka luodakseen kyseisenkaltaisia huvituksia kansalle sen sijaan että loisivat jotain ihmisyydelle mielekästä. Menisivät mieluummin vaikka vanhainkodille apu-ukoiksi tai loisivat hassun hauskaa taidetta korttelinsa piristykseksi vrt graffitit("Fuck The Police!").

Mutta eipä ei. Maailma on tällainen kuin se on. Jokainen Teistä on siihen syyllinen. Suljin tietenkin itseni pois sillä kirjoittamalla tämän blogipostauksen olen pelastanut itseni lopulliselta tuomiolta. 

Söin aamupuuroni, kävin paskalla ja pian olisi mentävä suihkuun. Kymmenen maissa lähden köröttelemään kohti Joensuuta jossa toivottavasti tapahtuu hyviä asioita. Hyvää tulevaa viikkoa koko kansakunnalle!