Katsoin eilen puolet pienpuolueiden vaali-iltamasta. Jopa olikin mukavaa menoa. Terttu ja se Markorepairs 2.0 olivat kyllä ihan uffo-ihmisiä, mutta muuten sangen mukavaa sakkia. Ehkä se eläkeläisten pappakin kuului höpösakin piiriin. 

Terttu edusti Köyhien puoluetta tai vastaavaa. Terttu näytti ihan köyhälle ja kun se avasi suunsa paljastui että köyhät toden totta ovat köyhiä ihan omaa tyhmyyttään. Terttu kyllä lupasi antaa puolet palkastaan köyhille kun pääsee eduskuntaan. Hieno nainen. Minäkin voin tehdä vaikka mitä lupauksia jos tiedän ettei lupauksia tarvitse lunastaa 100% varmuudella. Olihan se Terttu ihan sympaattinen..

IPU:n, Muutospuolueen, ja vasemmistojen ja kommareiden edustajat olivat fiksua sakkia. Siinä on miehiä jotka ajattelevat boksin ulkopuolelta. Harmi kun heitä ei kansa älyä päästää valtaan. Iso raha tukahduttaa heidän mielipiteensä ja näkyväisyytensä. Näin se vaan on, ja näin se vaan tulee olemaan kunnes..  Se työläispuolueen hiljainen ruskeapukuinen ukkeli vaikutti tyhmälle sössöttäjälle alkuun mutta sitten se puhui ehkä parasta asiaa .. mistä? No en kyllä nyt muista. IPU:n mieskin kehui sitä puhetta. Jostain ison rahan liikkeistä kai. Pitkän kommentin kuitenkin. Näh, en nyt muista. 

Tarkastin.

Puhuu uusliberalistisista pankeista jotka kusettaa valtioita. Voitot otetaan kotiin mutta jos vituiksi menee niin veronmaksajat hoitaa pankit kuiville. 

Taidan katsoa nyt Trailer Park Boysia.