Turkuun en muistanut ottaa mukaan puhelimeni laturia. Se Hiukan vaikeutti kommunikointia ympärysmaailman kanssa. Nyt on viikonloppu oltu joensuussa ja taas ilman laturia. Kommunikaatio ei suju. Tuon hyvän lisäksi unohdin tietokoneenkin piuhan kotiin kun kiireessä tuli lähdettyä. Eihän tästä nyt tule hevon helvettiäkään kun virrat joka laitteesta loppu. 

Olisi kuulkaas paljon asioita joita pitäisi, tai olisi pitänyt, sanoa mutta jotka ovat nyt jääneet virranpuutteen vuoksi ikuisiksi ajoiksi sanomatta. 

Hyvä viikonloppu oli kyllä tämä. Perjantaina kyllä hetkisen ajan oli ehkä hiukan liikaa olutta harmaiden pääjouhenieni alla kohisemassa mutta muuten kesti koko ajan homma kasassa. Todella hyvä ilta oli perjantaikin silti. Laivassa sai ILMAISTA mustaamakkaraa sekä grillimakkaraa. Joen Yön vuoksi lie? Oli kyllä aika mahtava tapaus se. Söin niitä monta. Kaljakin maksoi vain 3e! 3e!!! Kässäättex te? Halpaa kuin heinä. Naisseuraakin oli koko illan ajan vaikka olivatkin naisia jotka tykkäävät naisista.. Kaikki lasketaan. Eilen sitten käytiin kaverin kanssa vähän tanssibaarin puolella ja sielläkin oli ihan mukavaa vaikka kovasti väsyttikin. Sielläkin oli tyttöjä ja yksi tuli jopa pöydässä käymään kun kehuin sitä hetkeä aiemmin. Sitten se kyllä meni pois siitä mutta parempi niin kun haistiin kaverin kanssa ja oltiin väsyjä wanhoja ukkoja. Siis olin eilen.. perhana! Puhun koko ajan lauantaista! nythän on jo maanantai. Niin siis olin la-yönä kahdentoista maissa jo sängyssä kalsarit jalassa että kohta nukutaan.. kun tuo höyrypää tuli "Naat, nyt mennään.." Naureskelin väsyneenä joo joo.. mennään vaan.. "Naat, alahan tulla jo.." Vielä vähän naureskelin mutta asian koko totuus alkoi jo valjeta. Sitten me mentiin. Rytkyt niskaan ja vähän dödöä. Ja sitten me pojat mentiin.

Joo, ei muuta. Teen muita asioita nyt loppuakullani.