Terve

Enhän minä oikeasti ole eksynyt mihinkään. Pitkästä aikaa satuin vain juomaan peräti kahtena iltana peräkkäin. Enpä tiedä onko Raittiusrintaman voitto ennen vielä näin lähellä ollut. Ehkä on, ja monesti. Hankalaa on olla ihminen. Monet eri asiat vyöryvät samaan aikaan päälle näinä viikkoina ja aikoina. Jokainen rauta on tulessa samaan aikaan. Ei silloin pitäisi kahden päivän kaljanjuonteja harrastaa. Kaikesta tulee liikaa silloin. 

Käyn nyt nukkumaan hetkeksi ja luen kirjaa Fransista. Huomiseksi tyyntynen. Silloin palaan arkeen kolmen päivän lomailun jälkeen. Vielä en ole energiaa täynnä mutta kunhan syön pihvit ja mansikat niin alan korjaantumaan lopullisesti. Minusta tulee vielä todella hyvä.

Kiusaaja vaivaa minua vahvasti. Enkä ole varma onko hän kiusaaja. Se on sellainen asia jota ei voi ihminen ratkaista jos on rehellinen. Pitää vain alistua oman tietämättömyytensä edessä. Tunnustaa ettei tiedä. Silti sitä vain yrittää ratkoa asioita. Vaikka ei voi tietää. Siinä se dilemma. Ei ole mitään totuutta. 

Huomenna käyn taas tekemään töitä. Kun tulee hiki ja tekee töitä niin ei kysele. 

Niin siis vaikka sitä varsinaista totuutta ei olekaan niin kaikki on kuitenkin.