Tein äskettäin kyselyn jonka avulla pyrin selvittämään mahdollisuuksia tuhlata taskuni pohjalla pyörivät 12 euroa. Toki myös joululahjojen osto tulee jossain vaiheessa ajankohtaiseksi mutta pyrin olemaan uhraamatta ajatuksia sille. Se on niin valtavan kamalaa! Minä en kestä ostaa jotain tarpeetonta ihmisille. Ja kun en sitten noita ihmisiä niin kovin hyvin tunne niin en myöskään tiedä mitä vailla he olisivat. Tai sitten noilla ihmisillä on jo kaikkea mitä elämältä vain voi toivoa.

Eilenkin tein kyselyn ja siihen sain tyydyttävän vastauksen. Nyt olen ihan iloinen. Ensi viikolla saatan olla vieläkin iloisempi. 

Pokerissa sen sijaan hävisin rahaa jonkin verran. Vielä ollaan voitolla eikähän tuo oikeasti mikään karmaiseva tappio edes ollut. Huonoa tuuria vähän ja varomatonta pelaamista. En tiedä. Ehkä se oli tilanne jossa vääjäämättä häviää rahansa. Todennäköisesti oli. Jos sitä viikonloppuna pääsisi taas pinnalle. Viime kuu 400$ voitolla. Tämä kuu 150$ tappiolla. Tästä nousua kohti! 

Seuraavan viikon ainakin lämmintä keliä. Eli ei päästä vieläkään laskemaan verkkoja jäiden alle. Jo hiukan himottaisi..3 viikkoa lomaa alkaisi jo riittämään. Pitäisi päästä hommiin jo!