Hyvää päivää arvon kansalaiset,

Minä, naat, johtajanne, olen palannut rajan takaa takaisin siviiliin. Vielä en jaksa intoa puhkua vaikka viime yönä jo kymmenisen tuntia nukuinkin. Enpä muista että koskaan olisin noin totaalisesti sammunut mitä viime iltana. Noh, kenties joskus olen sammunut yhtä totaalisesti.. mutta eilen myös. Yhähän tuo nukuttaa. 

Leirielämä oli todella miellyttävää vaikka välillä pännikin ainainen odottelu. Kranaatinheitinjoukkueemme oli hylätty ja nähtävästi täysin unohtunut rajasissien mielestä. Siellä me sitten istuskelimme heittimillä. Otettiin aurinkoa ja nautimme Suomen alkukesästä. Eilen tehtiin tulta luonnon keinoin ja vuoltiin pajupillejä. Saatiin muuten se hierottava tikku kovasti savuamaan mutta sitten loppui mielenkiinto eikä varsinaista tulta vielä tehty. Ensi kerralla sitten. Todella lähellä se tulen tekokin oli kun tosiaan se savusi ihan pirusti. Sopivan kuivaa heinää ja pieni puhallus niin siinä se olisi ollut. 

Siis viritimme tuoreen puun kaarelle narulla kiristämällä(jousimaiseksi) ja sen narun keskelle sitten tikku kiinni. Tikkua sitten hangattiin jousta liikuttamalla alla olevaan puukappaleeseen. Joku painoi tikun päästä sitä vasten alapuuhun tokerrettua monttua. Ihan ihme oli kun eihän siinä mennyt kuin minuutti-pari kun se alkoi jo savuamaan. Voi sitä lapsenomaista ihmetystä ja riemua! ME TEIMME TULEN! ..ainakin lähestulkoon.

 

Kovasti olin kertauksia vastaan mutta nyt on rehellisesti myönnettävä että kyllä kannatti. Helvetin hyvää sakkia oli ja rento meininki. Tuollaisesta viiden päivän retkestä voisi jopa maksaa! Unta ei toki saanut ja väsytti mutta ehkä se oli vain hyvästä. Kovasti nauratti paskat jutut ja hauskaa oli. Hauska tappa wanha tuttu!

Tosiaan lauantaina kun oli pää-asiallinen taistelupäivämme ja meillä oli viitisen eri asemaa joista meidän oli tarkoitus kranaatinheitintulella tukea sissiryhmiä jotka väijyttivät vihollisen panssariprikaatia. Ajelimme sitten kuorma-autolla panssarivaunujen käyttämiä ajouria aina seuraaville tuliasemillemme ja se meni ihan hyvin melkein koko päivän. Ihan saatoimme pari minuuttia ennen vihollisen panssareita kurvata metsätieltä pää-uralle ja ajaa kuorma-auto pomppien karkuun seuraavia asemiamme kohti joista taas ammuimme epäsuoraa tulta väijypaikkaan. Saatiin muuten yksi vaununjohtaja tapettua kun se pällisteli vaunustaan juuri kun kranaattikeskityksemme osui päälle. (Siellä oli tuomareita jotka katteli miten käy). No kuitenkin viimeisiä asemia kohti rientäessämme ajoimme omiin miinoihin ja ne ryökäleet vielä 8h odotuksen herkistämin liipaisinsormin teilasivat vielä meidätkin siihen autojen lavoille. Game Over. Perkeleen jästit! Ei kyllä yhtään koko leirillä tieto liikkunut ainakaan meidän suuntaan. Tuokin ajo oli jo ennen "sotaa" ennalta sovittu että me sitten tullaan siitä meidän viimeisiin tuliasemiin tukemaan juurikin sitä ryhmää joka meidät tappoi. Täydellinen tiedonkulun pysähtyminen nähtävästi jossain tapahtunut. 

Enkä minä tajua.. Asiahan oli niin että eihän me nyt perkele siellä teillä millään autoilla oikeasti huristettaisi vaan ajeltaisiin mönkijöillä metsäuria pitkin. Nyt vain käytännön sanelemista syistä pakolla ajeltiin autoilla teitä pitkin. Miten me voitiin kuolla kun me ei Oikeasti oltu siinä tiellä vaan ajeltiin juurikin niitä metsäuria niillä mönkijöillä? Vittu nuo upseerit ovat joskus ihan ääliöitä. Eivät ymmärrä asioita. ENsin ITSE selittävät kuinka tositilantessa ajaisimme metsäuria pitkin mönkijöillä.. ja sitten kun ajetaan autolla tiellä miinoihin niin meidät tuomitaan kuolleiksi?! Eikö ne tosiaan ymmärrä että me ei Oikeasti ajettu sitä tietä vaan tosiaan siellä urilla. Ihan vetää tällaisen helvetin älykkään ja ymmärtävän ihmisen hiljaiseksi miten tyhmiä jotkut voivat olla. VArsinkin kun he ovat vielä upseereita ja maamme kohtalo lepää heidän käsissään! Ding Dong viri viri tööt tööt! 

 

Kaikenlaista hauskaa siellä tapahtui kyllä. 

 

Sen semmoista.

 

Taidan nyt tsekata mailit jos olisi tullut edes yksi lempeän mielekäs viesti.. vaikka joltain mukavalta neitokaiselta! Hitsi jos ei olekaan.. Onko se sitten Game Over? :O

Nukuttaa suuresti. Maili ja torkut. 

Siviilirutjake kuittaa. Ällös huoli, isänmaamme voi nukkua levoliaasti! Sotataitoja on päivitetty eikä mikään voi meitä nyt uhata.