Eilen Jari Sarasvuon posse lähestyi minua kerjuukirjeellään johon olivat saaneet osoitteeni Wotzobeckin toimesta. Tuo Porvarien käsikassara.. Hähä.

Jari sanaili perustaneensa jonkun Strongholdin tai minkä lie sisäisen voiman lopullisen linnoituksen josta käsin he aikovat tuhota pahuuden demoniset voimat keskeltämme ja luoda uuden kukoistavan ihmiskunnan sekä yksilön. En tosiaan muista mitä paskaa siihen kirjeeseen oli suollettu mutta odotan että jotenkin noin se meni.

Pistin tulikivenkatkuisen vastauksen ja haukuin ne vääriksi profeetoiksi joiden takia(ja varmaan halusta) ihmiskunnan massa on niinkin tietämätöntä ja typerää kuin se tällä hetkellä on. Vääriksi profeetoiksi joita tuhansittain on kautta aikain myllännyt keskuudessamme ja omalla älämölö-paskapuheellaan hukuttaneet ne harvat todet profeetat paskamereensä. Ja siksi elämme tämänkaltaisessa maailmassa.

Syyllinen maailman nykymenoon on Jari Sarasvuo.

Muistakaa tämä aina kun mietitte miksi jokin asia ei ole mielenne mukainen tai näette muuten jotain vääryyttä yhteiskunnassamme. Syyllinen on Jari Sarasvuo.

Ei tässä muuta. Olen nyt pirun väsynyt. 

Taidan lukea Lossien uusimman blogauksen. Siihen ehkä voimani riittävät.