Heipparallaa,

Ensin otsikon alaisiin tunnelmiin. Vaikka voisi kuvitella että työskentelen melko kalaisissakin olosuhteissa on kalat olleet kortilla viime ajat. On vain laskettu hurjasti verkkoja järveen jos toiseenkin. Työltä ja puurtamiselta tuntuu tämä tällainen päivästä toiseen. Onneksi pikkuhiljaa alkaa olla työ-työt suoritettuina ja pian päästään nauttimaan työn hedelmistä. Toki se nauttiminenkin vielä hiukan työtä vaatii mutta ei se enää työltä niin tunnu kun avannoista alkaa kuhan ja mateen avonaisina kitoja kurkistelemaan. 

Ja onhan me vähän verkkojakin tässä katsottu mutta huonoa ollut saalisonni. Lie kelien syytä. Jäätkin paukkuneet hurjasti ja paljon railoja tullut järviin. Yhtä piti ihan varoa enemmänkin kun varmaan metrinen repeämä oli parhaalla kohdalla. Toiselta kohdalta sitten pääsimme kelkalla yli kun oli vain 15-20cm revennyt railoa. Mateet tosiaan lähes kokonaan kateissa. Haukea oli vielä viimeksi 50kg. Kyllä se tilanne taas pian normalisoitunee ja alkaa madettakin tulemaan. Ei tuolla hauella vielä kovin paljoa leivän päälle makkaraa ostella..

Se kaloista.

Muita asioita.

Wotzobeck blogasi kuinka ovat Ranskassa kuulemma sarjakuvapiirtäjiä ammuskelleet. Enpä minäkään tätä päivää uskonut näkeväni kun lapsena Tarzaneita ja Mustanaamioita lueskelin. Osaan kyllä kuvitella kuinka testosteronia pursuavan Tarzan, viidakkoin kuningas, voi vähempiarvoisia ihmisiä ärsyttää ja näin kertyvien patoumien kautta luoda vihaa Tarzanin piirtäjiä, eli luojia, kohtaan. Kyllä, kyllä minä sen voin ymmärtää. Uziin täysi lipas, pari taskuun ja Tarzanin toimitukseen! Sama juttu Mustanaamion suhteen. Hänen suhteensa ehkä vieläkin ymmärretävämpää. Komea, mystinen, älykäs, rikas, elää ikuisesti, omistaa lemmikkiSUDEN.. voi perkele! MINÄ tahdon tappaa Mustanaamion piirtäjät ja käsikirjoittajat! Kuinka yksikään nainen voi tyytyä kaltaiseesi pönttöön Mustanaamiosta luettuaan..Uzi kehiin papapapapapapapapapapaa! 

Täältä tähän..