Luetut kirjat:

Viikko 2

Philip Roth - Miehen muotokuva

Alistar Maclean - Navaronen haukat

Rothin alkupuoli hiukan puuroa oli mutta loppu oli pakko lukea kertamakuulta. Jännäksi meni. Alistar Macleanin aloitin ja luin puolisen tuntia illalla. Sitten ennen nukkumaan käymistä luin loput. Se oli tosi jännä! Leffan olin nähnyt joku aika sitten mutta kyllä kirja on kirja. Andrea on kova karju. Zorbas myös. 

 

Vuosi alkoi krapulan merkeissä ja sitä seurasi unirytmin epävakaisuus. On rietasteltu ja luettu sekä väliaikoina vähän nukuttukin. Pää-asiassa vuoden alku on mennyt PAKKASTA odottaessa. Ja NYT se on täällä! Tänään alkoi pakkanen. Lunta pyryttää juuri nyt kun ikkunasta katselen. Tänään ei vielä järvelle menty vaan päivä on mennyt parin ahkeran pokerisession parissa sekä verkkoja valmisteltaessa. Huomenna on vielä pokeri/kettupäivä mutta lopultakin sunnuntaina alkaa ahkerointi. Viimeistään sitten uniongelmat ovat menneet vuoden muistoja vain. Ahkeroinnilla tarkoitan siis tietenkin sitä että aletaan vetämään verkkoja jään alle. Kausi jää väistämättä tyngäksi. Ei se mitään. Tykitetään se aika joka meille on suotu! Kalat, teidät on tuomittu! Ja tuomiona on kuolema! Pampulla päähän ja kurkku auki. Haha, vitun kalat..

 

Vuoden 2014 tavoitelistaus:

Voittaa pokerista 10 000e.

Saada kalaa 15 000e arvosta.

Lukea 100 kirjaa.

Kaikki tavoitteet hitusen yläkantissa. Kuitenkin jokainen tavoite on ahkeroinnilla tavoitettavissa. Toki on myös niin että aika jonka pistän jonkun tavoitteen saavuttamiseen on pois kahdelta muulta tavoitteelta. Tsah. Ei mahda mitään. Kuitenkin tyytyväinen on oltava jos jokaisesta n. 66,666% toteutuisi. Noh, kirjoista pitää 90% saada! Tai olen paskiainen.

 

Vuosi vuodelta muuten tunnen että ymmärrykseni lukemattomia ihmisiä kohtaan vähenee. Tekevät päivät töitänsä ja ovat illat sitten väsyneitä eivätkä enää jaksa kehittää itseään muuten kuin kääntämällä tv:n vaihtoehtoisesti joko AVA:lle sisustus-/kokkausohjelmien pariin tai sitten FOX:n vastaaviin "miesten" ohjelmiin. Jumalauta ihmiset jos ette ala lukea(välillä tietokirjallisuuttakin) niin naat-setä tulee ja iskee teitä turpaan! Ja kovaa!  20 kirjaa ainakin jokainen saa ottaa tämän vuoden tavoitteeksi. Nenä ja silmäkulmat mustiksi jos tämä ei tapahdu.

Toki.. voihan sitä ihmisten seurassa olla ja puhella niitä näitä ja hommailla vaikka jotain käsitöitä.. kutokaa, neulokaa, nikkaroikaa. Sulkekaa kuitenkin edes se tv. 

Tämä tästä. Lähden katsomaan tv:tä.